Streamingnyt

Ny dramathrillerserie på vej på C More

farangEfter et bemærkelsesværdigt bankrøveri efterlades Rickard, som spilles af Ola Rapace, uden valgmuligheder. Han tvinges til at flygte ud af Sverige og efterlade sin familie for at starte forfra på den anden side af Jorden. Dette er udgangspunktet for den nye dramathrillerserie Farang, som startede optagelser i går og får premiere på C More i løbet af 2017.

C More fortsætter satsningen på svenske kvalitetsproduktioner med den nye dramathrillerserie Farang. Her stifter seerne bekendtskab med Rickard (Ola Rapace), som ti år efter flugten fra Sverige til Thailand lever et liv som småkriminel i Phukets gader med en ny identitet og en dusør hængende over sit hoved.

Da Rickards 15-årige datter, Thyra, begiver sig ud for at finde sin far, strammes løkken yderligere. Intrigerne forværres, da Rickard tvinges til at vælge mellem at afsløre sin identitet og dermed risikere liv og lemmer – eller endnu en gang miste sin datter.

På rollelisten finder vi både svenske og thailandske skuespillere. Blandt andre ser vi Louise Nyvall, som spiller datteren Thyra og den thailandske stjerne Yayaying Rhatha Phongam i en anden af seriens bærende roller.

Farang får premiere på C More i 2017, og er yderligere et skridt i C Mores store satsning på svensk drama, som startede med Beck-filmene og den populære serie Gåsmamman samt Colin Nutleys kommende serie Saknad.

– Det er lige sjovt hver gang, C More kan fortælle om nyt lokalt indhold, eftersom det stærke svenske udbud gør os unikke på markedet, siger Bo Thörnwall, programchef for C More. Josefine Tengblad, dramachef for TV4 og C More, siger om Farang:

– Jeg har en rigtig god mavefornemmelse omkring denne thriller – et drama som skildrer den meget følsomme og skøre relation mellem far og den datter, han har opgivet. Serien byder samtidig på meget action.

Farang er skabt af Malin Lagerlöf sammen med Stefan Thunberg. Farang produceres af Eyeworks Scandi Fiction, et Warner Bros. produktionsselskab i samarbejde med Matador Film og i samproduktion med C More og TV4. Instruktionen står Erik Leijonborg for, og manuskriptet er skrevet af Malin Lagerlöf, Veronica Zacco, Anders Sparring og Niklas Rockström. Anna Wallmark Avelin er producent.

Kilde: C More presse

I samme kategori

Back to top button