TV-Nyt

Ny dansk YouSee original serie ikke på flow tv indtil videre

Den 24. februar lancerede YouSee deres nye danske original komedieserie “Den bedste Tid”. Serien er dog kun frigivet på streaming til YouSee’s tv-bokse og via YouSee TV app. Dermed er det også kun YouSee kunder, der kan se serien. Indtil videre er serien ikke programsat på tv-kanalen See, som jo distribueres af andre tv-udbydere end YouSee og plejer at huse YouSee’s originalserier.

Den bedste Tid foregår i de forførende firsere i Aarhus og har navne som Mia Lyhne, Thomas Hwan og Kristian Halken på rollelisten.

’Den bedste tid’ handler om den 27-årige livsglade og lidt naive Kim, som skal til at starte et helt nyt kapitel i sit liv. For efter at have boet hele sit liv i Frederikshavn, skal han nu flytte til Aarhus, hvor han skal starte som turnuslæge på Århus Amtshospital. Men mødet med storbyen bliver ikke helt som Kim havde håbet, og snart kæmper han både for en fastansættelse på hospitalet, kærligheden og relationen til sin pedantiske og neurotiske roommate David.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

DIGITALT.TV har spurgt YouSee omkring hvorvidt serien senere dukker op på See. Meldingen fra YouSee er, at det planen at serien senere i år også vises på See.


I samme kategori

Back to top button