Ny Business Director for forretningsudvikling og strategi hos MTG Danmark

| onsdag 22. feb, 2017 08:52 | 0 Kommentarer

mtg tv logoMikael Olsson er udnævnt til Business Director inden for forretningsudvikling og strategi hos MTG Danmark.

37-årige Mikael Olsson er uddannet civilingeniør og har arbejdet hos MTG Danmark gennem de sidste 12 år, hvor han startede som projektleder hos Viasat og senest var ansvarlig for distributionsaftaler og produkter for MTG’s danske betalings-tv forretning. Mikael får ansvaret for at lede en helt ny funktion i MTG Danmark – nemlig Business Development & Distribution Strategy, som skal varetage forretningsudvikling for hele MTG Danmark.

MTG har i de seneste år styrket distributionen af koncernens kerneindhold gennem sine samarbejdspartnere, men også lanceret nye produkter som streaming-tjenesten Viafree, Viasat Ultra HD og kanalen esportsTV.Den nye funktion skal fremskynde MTG’s fokus på udvikling af nye produkter i tæt samarbejde med sine partnere, og dermed styrke MTG’s position som den foretrukne leverandør af videounderholdning blandt annoncører, distributører og kunder.

”Mikael Olsson har leveret en uundværlig indsats gennem de 12 år, han har været ombord hos MTG. Det var derfor et helt naturligt valg at rekruttere i egne rækker til denne position, der skal styrke den danske MTG-forretning yderligere. Han har den nødvendige forretningsforståelse og besidder de evner, der skal til for at udfordre og udvikle forretningen bedst muligt i én samlet retning, der fortsat positionerer MTG som den foretrukne leverandør af videounderholdning blandt annoncører, distributører og kunder, siger Kim Poder, CEO for MTG Danmark.”

”Jeg er glad for den tillid som den danske organisation viser mig ved denne udnævnelse. MTG er unikt positioneret til fortsat at levere i den hastige udvikling, som vores branche befinder sig i. Det er vi i kraft af vores unikke portefølje af indhold, og fordi vi gang på gang lykkes med at være et skridt foran konkurrenterne på produkter, aftaler og indhold. Jeg ser frem til fortsat at være en del af det dygtige hold MTG har i Danmark og til de nye spændende opgaver, der venter mig, siger Mikael Olsson.”

Kilde: MTG presse

Del på:

Gemt under:: Viasat, Branche-Nyt