Branche-Nyt

Nuuday / YouSee mister 13.000 tv-kunder i 3. kvartal af 2022

YouSee har lige nu fokus på at sælge deres nylancerede YouSee Play, der er et tv- og streamingtilbud, der skal matche danske forbrugeres ændrede tv-vaner. Men moderselskabet Nuuday’s tv-forretning fortsætter indtil videre dog trenden med kundefrafald.

Nuuday har netop lagt deres Q3 tal frem, og de viser et tab på 13.000 tv-kunder i kvartalet.

“Vores innovative produktudvikling er i gang med at materialisere sig. Jeg er opmuntret af de første kundereaktioner på YouSee Play, som viser, at YouSee også i fremtiden vil have plads som den foretrukne leverandør af underholdningsprodukter til danske forbrugere, lyder det fra Nuuday CEO, Jon James.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Pressemeddelelsen fremhæver at Danmarks største antenneforening – Antenneforeningen Aarhus har valgt YouSee som ny partner for deres egen tjenesteudbyder Vios.

Mobilområdet fortsatte med at vokse støt og vækstede med hele 14.000 abonnementer på tværs af privatkunde- og erhvervsmarkedet. Antallet af bredbåndsabonnementer faldt med 4.000 men det strategisk vigtige område højhastighedsbredbånd (coax og fiber) steg med 3% i takt med, at Nuuday fortsatte med at udvide sin tilstedeværelse på regionale fibernetværk. I 3. kvartal påbegyndte både YouSee og TDC Erhverv således salget af fiberbaserede løsninger på Energi Fyns fibernet. Fastnettelefoni faldt med 17.000 abonnementer i kvartalet.

Kilde: Nuuday presse

I samme kategori

Back to top button