Nyheder

Nu kan du optage Canal Digital tv via iPhone og iPad

canaldigitaladb150Canal Digital har opdateret deres iOS app så det nu er muligt at sætte optagelser til direkte via Canal Digital TV Guide app’en. 

Canal Digitals tv-guide App er blevet opdateret med den helt nye funktion ”fjernoptagelse”, så optagelsen af et tv-program, du måske ser en reklame for i bussen eller hører om i radioen i bilen, straks kan ske med få klik på din iPhone, iPod Touch eller iPad. 

Nu kan du således enkelt sætte ting til at optage når du ikke er derhjemme, samt også få et overblik over, hvad du har sat til at optage. De nye funktioner er tilgængelig for dig med en 500 GB HD PVR boks HD Entertain Center.

”Jeg tror mange genkender den der lille irritation over ikke at være hjemme, mens et tv-program man rigtig gerne ville have set, bliver sendt. Ofte kan man også sidde og tale om tv-programmer fx i frokostpausen og blive inspireret til noget, man gerne vil se. Her kommer vores nye funktion i tv-guide App’en virkelig til sin ret, fordi det er så nemt med det samme at sørge for at optage programmet, så det ligger klar på ens tv-boks, når man kommer hjem. Det er en brugervenlig og enkel ekstra tjeneste til vores kunder, som vi forventer os meget af”, siger Catja Middelboe Andersen, kommunikationsdirektør i Canal Digital Danmark.

canaldigital_tvguideapp1

canaldigital_tvguideapp2 

I samme kategori

Back to top button