StreamingnytNet-TV

Nu kan du også bruge Viaplay offlline på Android

viaplay_logoViaplay, der er en streaming-tjeneste for tv, film og direkte sportsudsendelser satser på udvikling og tilbyder nu muligheden for at se dine yndlingsfilm og serier helt uden internetadgang.

Funktionen har eksisteret på iOS-enheder siden 2012 og bliver nu også tilgængelig på Android. Den nye funktion er en smart og vigtig del af Viaplay, der gør, at man kan tage Viaplay med sig til steder, hvor der mangler internetadgang.

Den nye offline-tjeneste gør det nemt midlertidigt at downloade det, man vil se og giver adgang til materialet i 30 dage. For at kunne anvende offline-tjenesten skal man logge ind med Viaplay-app’en på sin tablet eller mobil.

– Viaplay bygger på tilgængelighed og skal kunne anvendes, når man vil og på de platforme, man ønsker, siger Viaplays administrerende direktør, Niclas Ekdahl.For at vi skal opfylde, hvad vi lover, er det vigtigt at kunne tilbyde populære film, serie og sportsdokumentarer selv, når man midlertidigt ikke har adgang til internettet

Viaplay findes på følgende platforme: PC, Mac, smartphones, tablets, Viaplay-boksen, Smart TV, PlayStation® 3 samt Xbox 360.

Kilde: Viaplay

I samme kategori

Back to top button