TV produktnyt

Nu kan du købe LG’s 48″ OLED TV

For dem der ikke har plads til 55″ tv, så har der hidtil ikke rigtigt været OLED modeller at vælge imellem, men nu kommer der et 48″ LG CX OLED TV i handlen.

Ligesom de større modeller har det nye LG OLED 48 CX de samme perfekte niveauer af sort og andre farver, der giver tv’et sin fantastiske billedkvalitet. Billedet er samtidig skarpere end andre 48’’-tv, takket være modellens pixeltæthed. Til sammenligning er pixeltætheden på LG OLED 48 CX den samme som i et 8K-tv på 96’’.

Den nye skærmstørrelse giver desuden gamere mulighed for at anvende tv’et som billedskærm til PC-spil. Kombinationen af det perfekte billede fra OLED-teknikken, den lave latenstid, hurtige svartid og understøttelse af NVIDIA G-SYNC, gør LG OLED 48 CX til den ultimative gaming-skærm.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Ligesom de øvrige OLEDs fra årets line-up kommer 48’’-tv’et med HDR Gaming Interest Groups (HGiG) HDR gaming-profil, som giver den bedst mulige grafik til konsolspil med HDR-support.

LG OLED 48 CX understøtter desuden en stor mængde HDR-formater såsom HDR10 og Dolby Vision med op til 120 billeder per sekund til 4K-materiale. Dette format anvender funktioner i HDMI-specifikationer såsom auto low mode (ALLM), enhanced audio return channel (eARC) samt variable refresh rate (VRR). Med HMDI VRR understøtter LGs nye OLED 48 CX et bedt udvalg af enheder til spil – eksempelvis konsoler og grafikkort på PC-enheder.

LG OLED 48 CX byder på LG’s AI Acoustic Turning samt understøttelsen af Dolby Atmos. Tv’et understøtter også BT Surround, dermed kan du tilslutte Bluetooth højtalere fra LG og skabe virtuelt 4.0-surround sound fra to-kanal lyd.

”OLED TV har længe været synonym med det store luksuriøse stue-tv, men for nogle er skærmstørrelser fra 55’’ og opefter en begrænsning.” siger Erik Svalberg, Produktspecialist for Home Entertainment for LG Electronics. ”Dette 48’’-tv betyder ikke bare, at vi nu har en model, der egner sig til soveværelset, studioet eller compact living. Det betyder også, at det nu findes med hardware og i et format, der gør, at det tilmed kan agere gaming-skærm for en PC-gamer, hvilket er en stor fremgang.”

Pris og tilgængelighed

LG OLED 48 CX kan købes i Europa og Asien i juni. Prisen for LG OLED 48 CX vil ved lanceringen ligge på ca. 11.990 kr.

Hvad koster LG OLED 48 CX lige nu? – Tjek laveste pris her

Kilde: LG presse

I samme kategori

Back to top button