Branche-Nyt

Norlys rykker ind på Fibias fibernet

500.000 adresser på Sjælland, Lolland, Falster og i Østjylland får i år mulighed for tilvælge Norlys som deres tv- og internetudbyder. Norlys og Fibia har nemlig underskrevet en aftale, der giver Norlys adgang til Fibias fibernet.

– Vi er meget glade for aftalen med Fibia, der giver os adgang til 500.000 potentielle kunder i landsdele, hvor vi førhen ikke har haft så stor en rækkevidde. Det betyder også, at vi tager endnu et stort skridt mod vores målsætning om at blive en landsdækkende udbyder af tv og internet, fortæller Gert Rieder, direktør for Teknik & infrastruktur i Norlys Digital.

Et større udvalg til forbrugerne

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Hos Fibia er de også godt tilfredse til aftalen, det giver et bredere udvalg hos forbrugeren.

– Det er godt for forbrugerne at få flere udbydere at vælge imellem. Det gør det muligt for enhver privatkunde eller virksomhed at vælge lige netop det produkt, der passer bedst til deres behov, siger Steen Nielsen, teknisk direktør, Net og Wholesale i Fibia.

– Fibernettet er en fremtidssikret og stabil infrastruktur, og vi er utrolig glade for at kunne levere gode aftaler til forbrugerne herigennem, fortsætter Steen Nielsen.

Norlys kan levere både tv og internet

Aftalen med Fibia adskiller sig fra flere af de allerede eksisterende løsninger i området, hvoraf de fleste kun tilbyder internet. Her kan Norlys netop tilbyde en løsning, der både inkluderer tv og internet.

– Ambitionen er, at vi fra omkring sommer kan åbne op for salget af vores produkter, men det vil vi selvfølgelig melde mere konkret ud, når vi når tættere på. Foruden private forbrugere af tv og internet, åbner aftalen også op for salg af produkter til potentielle erhvervskunder, hvilket vi også glæder os til at kigge nærmere ind i, fortsætter Gert Rieder.

Kilde: Norlys presse

I samme kategori

Back to top button