Branche-Nyt

Norge skal også se Sunday – Xee serie solgt til TV 2 Norge

I slutningen af maj rykker Melvin Kakoozas prisvindende komedieserie, Sunday, ind på TV 2 Norges digitale tv-kanal, TV 2 Sumo. Den norske kanal har nemlig købt rettighederne til alle sæsoner af Sunday, der netop har vundet en Zulu Award som bedste danske tv-serie.

Den stjernespækkede serie har været et hit blandt danske seere, og hos Xee er man sikker på, at serien også vil falde i god jord hos seerne i nabolandet:

”Vi synes, det er vigtigt at investere i kvalitetsindhold med en stærk dansk identitet og er glade for, at vi også kan være med til at eksportere dansk kultur til udlandet. Vores seere har været meget begejstrede for Sunday-serien, og jeg er glad for, at de norske seere nu også kan stifte bekendtskab med dansk kultur spejlet via Sunday, der er hentet til Danmark af en desperat fodboldtræner fra Fredericia,” siger Linda Etgar, chef for lokale produktioner hos Xee.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Sunday har vundet flere priser i Danmark. Senest vandt serien prisen for årets bedste tv-serie til årets Zulu Awards, hvor Melvin Kakooza også var årets helt store vinder, og i 2020 vandt Sunday tv-prisen for ‘Bedste satire/comedy’. Hos TV 2 Norge ser man frem til at kunne vise den prisvindende serie.

”Skandinavisk humor er og har altid været en del af TV 2 Norges DNA, og Sunday passer rigtig godt ind i den tradition. Vi ser frem til at kunne tilbyde Sunday til vores streamingkunder,” siger Kathrine Haldorsen, programredaktør i TV 2 Norge.

Mens de tre første sæsoner af Sunday allerede kan streames via Xee, har seriens fjerde sæson premiere på Xee til efteråret. Fjerde sæson byder på nye eventyr for Sunday, endnu mere kaos på fodboldholdet og så vender Lars Hjortshøj tilbage i rollen som sportsdirektøren, Bjarne Skoubo. Sæsonen vil også blive vist på TV 2 Sumo i løbet af efteråret.

Sunday er produceret af Drive Studios og solgt til TV2 Norge via Nordisk Film Distribution, der glæder sig til at få endnu flere danske produktioner fra Xee ud til samarbejdspartnere i Skandinavien og internationalt.

Kilde: Xee presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button