YouSee

Nordisk Film+ og Fox+ lanceret hos YouSee

YouSee Bland Selv kunder får nu endnu et tilbud i form af Nordisk Film+ tjenesten. Nordisk Film der leverer indholdet, står i forvejen bag Min Bio tjenesten, som også er tilgængelig hos YouSee.

“I årevis har vi haft et katalog med store mængder danske og udenlandske film, som blev solgt på DVD. Det marked er nærmest forsvundet med Netflix, Viaplay m.fl. Dem har filmselskaber og -producenter så kunnet sælge deres film til, så forbrugerne kunne finde dem. Men nu satser både store danske og internationale streamingtjenester på egenproduktioner og TV-drama i stedet for de ældre film, og disse både klassikere og moderne film oplever vi stadig et utroligt stort ønske for at finde og se,” siger Kenneth Wiberg, direktør for Nordisk Film Distribution, til Berlingske Business.

Eksempler på internationale titler er »Hunger Games«, »Twilight«, »Divergent« og »Prisoners«. De danske titler vil blive film som »Den skaldede frisør«, »Dirch«, »En kongelig affære«, »Far til fire«, »Klassefesten« og »Jagten«

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Nordisk Film satser på at lancere streamingtjenesten i Norge og Sverige. Indholdet i Nordisk Film+ vil består af 200 stykker indhold, som løbende bliver skiftet. Omkring 130 af titlerne i kataloget vil være amerikanske, 30 danske, men de resterende 40 vil være norske eller svenske.

Fox+ tjenesten som også lanceres tilbyder tv-serie indhold fra 20th Century Fox Television, Fox 21 Television Studios, FX Productions og FNG Global. Fox+ tjenesten er i øvrigt også en del af Viaplay Reklame-link

Kilde: Berlingske

Læs også


I samme kategori

Back to top button