[responsive_menu_pro]

Nordisk Film+ og Fox+ lanceret hos YouSee

| mandag 19. nov, 2018 09:07 | 3 Kommentarer

YouSee Bland Selv kunder får nu endnu et tilbud i form af Nordisk Film+ tjenesten. Nordisk Film der leverer indholdet, står i forvejen bag Min Bio tjenesten, som også er tilgængelig hos YouSee.

“I årevis har vi haft et katalog med store mængder danske og udenlandske film, som blev solgt på DVD. Det marked er nærmest forsvundet med Netflix, Viaplay m.fl. Dem har filmselskaber og -producenter så kunnet sælge deres film til, så forbrugerne kunne finde dem. Men nu satser både store danske og internationale streamingtjenester på egenproduktioner og TV-drama i stedet for de ældre film, og disse både klassikere og moderne film oplever vi stadig et utroligt stort ønske for at finde og se,” siger Kenneth Wiberg, direktør for Nordisk Film Distribution, til Berlingske Business.

Eksempler på internationale titler er »Hunger Games«, »Twilight«, »Divergent« og »Prisoners«. De danske titler vil blive film som »Den skaldede frisør«, »Dirch«, »En kongelig affære«, »Far til fire«, »Klassefesten« og »Jagten«

Nordisk Film satser på at lancere streamingtjenesten i Norge og Sverige. Indholdet i Nordisk Film+ vil består af 200 stykker indhold, som løbende bliver skiftet. Omkring 130 af titlerne i kataloget vil være amerikanske, 30 danske, men de resterende 40 vil være norske eller svenske.

Fox+ tjenesten som også lanceres tilbyder tv-serie indhold fra 20th Century Fox Television, Fox 21 Television Studios, FX Productions og FNG Global. Fox+ tjenesten er i øvrigt også en del af Viaplay

Kilde: Berlingske

Del på:

Gemt under:: YouSee

3
Kommentarer

Please Login to comment
2 Kommentar tråde
1 Tråd svar
0 Følgere
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Kommentar forfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Giv mig besked
mich

Også lidt svært at se, om danske film i “Nordisk Film+” også ligger i Viaplay/Cmore abonnementerne på samme måde som Fox+ tilsyneladende ligger i Viaplay abonnementet

Kristian

Nordisk film + er fusk..
Det er ældre films….200 styk
130 amerikanske films. 30.danske… Resten nordisk…
Både Netflix.. HBO.. Cmore samt TV2 har en aftale med nordisk films om Ældre films..

VIAPLAY har First run på ALLE nye films fra nordisk både danske. og udlandske…
De har også retten TIL ældre films.

Nordisk film + er kun hos yousee… Og derfor ender deres films også andre steder og det også den måde de tjene penge på..

At man nu skal.have 3 streaming tjeneste fra.Nordisk… for at få deres indhold er at tag pis på folk..
Husk deres danske films kører i alle 3 tjeneste…

Per M

Fordelen med Viaplay er også at de selv samme nye film har premiere på Viasat Film Premiere kanalen.
Så derfor kan man optage dem og gemme dem for eftertiden, hvilket jeg benytter mig meget af med Viasat Film kanalerne hos YouSee.