Branche-Nyt

Nordic Entertainment Group sikrer sig flere håndbold rettigheder

Vi har netop skrevet omkring nye håndboldrettigheder på TV 2, disse har de sikret sig hos Nordic Entertainment Group (tidligere MTG), der overordnet har sikret sig nye nordiske håndboldrettigheder, har de netop meldt ud i en pressemeddelelse.

Nordic Entertainment Group har allerede i dag de eksklusive EM-rettigheder frem til 2020, som spilles i Danmark og Norge for kvinderne og i Sverige, Østrig og Norge for herrerne. Nordic Entertainment Group har netop forlænget disse rettigheder for både herrer og damer fra 2022 til 2026. Ligeledes har selskabet forlænget de nordiske rettigheder til EHF Champions League, EHF Cup og European Handball League i yderligere tre sæsoner frem til 2023.

Kim Mikkelsen, SVP Nordic Entertainment Group og Sportschef: ”International håndbold har i den grad fanget de nordiske håndboldfans interesse de seneste år. De europæiske håndboldligaer er stærkere end nogensinde og har deltagelse af verdens bedste spillere. Vi er stolte over, at vi med rettighederne til bl.a. Champions League, EHF Cup i Danmark og det øvrige Norden – og nu VM og EM i Sverige, Norge og Finland kan give de nordiske seere de største håndboldoplevelser på tværs af vores platforme i Norden.”

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Hassan Moustafa, President for det Internationale Håndboldforbund: ”Det glæder mig meget netop at lande denne aftale i de nordiske lande, hvor håndbold er så ekstremt populært og leverer så stærke resultater. Jeg er overbevist om, at Nordic Entertainment Group er det perfekte hjemsted for vores spændende turneringer, og jeg ser frem til partnerskabet med Nordens førende underholdningsvirksomhed.”

Michael Wiederer, formand for det europæiske håndboldforbund siger: “Håndbold oplever lige nu stor popularitet i hele Norden, ikke mindst på grund af det høje internationale niveau. Vores nye langsigtede aftale med Nordic Entertainment Group sikrer håndboldfans i Norden muligheden for at se international topklasse håndbold spredt ud over hele året og muligheden for at følge håndboldstjernerne i aktion på tværs af alle EHFs topklasse turneringer.”

Nordic Entertainment Group har sikret sig rettighederne til håndbold-VM og -EM i samarbejde med de førende sportsagenturer MP & Silva, Infront Sports & Media og Perform Group.

Nordic Entertainment Group har allerede frem til 2023 de eksklusive medierettigheder i Norden til DKB Handball-Bundesliga, der officielt er rangeret som Europas nummer 1 håndbold-liga af EHF.


t?a=1648236828&as=1115883496&t=1&tk=0&i=1Annonce

I samme kategori

Back to top button