Branche-Nyt

Nordic Entertainment Group – nyt brand for underholdningsleverandør

I dag kan Nordic Entertainment Group præsentere sit helt nye brand over for markedet i forlængelse af udmeldingen om opsplitningen af MTG i to selvstændige selskaber tidligere på året. Og allerede fra 1. juli vil Nordic Entertainment Group fungere som en separat organisation frem til den foreslåede børsnotering på Nasdaq Stockholm senere i år.

Ambitionen for det nye selskab er soleklar: Nordic Entertainment Group skal være Nordens førende underholdningsleverandør. Hver eneste dag bruger millioner af mennesker vores tv-kanaler og streaming-tjenester, og vores produktionsselskaber producerer indhold til medievirksomheder i hele verden. Det fortsætter selskabet med – blot endnu mere fokuseret, fordi vi tror på, at vi kan skabe en endnu stærkere forretning.

Kim Poder NENT”Det glæder mig, at vi i dag kan præsentere markedet for vores nye brand, Nordic Entertainment Group. Det er ikke hver dag, man slår dørene op til et nyt selskab, der fra dag ét underholder millioner af danskere med veletablerede tv-kanaler, to streaming-tjenester med gedigent vokseværk krydret med et erfarent hold af ledere og medarbejdere. Vi har fortsat store vækstambitioner til gavn for seere, brugere, samarbejdspartnere samt annoncører, og lanceringen af ??vores nye brand er det sidste skridt på vej mod at blive et særskilt børsnoteret selskab”, siger Kim Poder, CEO Nordic Entertainment Group Danmark og EVP & CCO Nordic Entertainment Group.

Nordic Entertainment Group vil derfor fortsat underholde danskerne på TV3-kanalerne: TV3, TV3 Puls, TV3 Max og TV3 Sport og de to streaming-tjenester: Viaplay og Viafree. Og vi er stadig ude i mange tusinde danskeres hjem med alt, det du kender, fra Viasat-kanalerne – nemlig det stærkeste sport, premierefilm på film-kanalerne og underholdning til hele familien.

Kilde: Nordic Entertainment Group presse

I samme kategori

Back to top button