Branche-Nyt

Nordic Entertainment Group indgår aftaler med sportsmedier

Underholdningsvirksomheden Nordic Entertainment Group træder ind i 2019 med en række nyligt indgåede aftaler med sportsmedier. De skal sikre et styrket video-reklameprodukt i den kommercielt attraktive målgruppe – med fokus særligt rettet mod den mandlige profil blandt de 21-50 årige. Det sker i forlængelse af samarbejdsaftalen med Berlingske Media, vi annoncerede tidligere på ugen.

Nordic Entertainment Groups nye samarbejdspartnere tæller en række fokuserede fodboldsites i Danmark. Samarbejderne omfatter eksempelvis sites som Bold.dk, Ronaldo.com, Forza Football samt en bred palette af Jysk Fynske Medier sites med flere. Indholdet omfatter fx klip fra Champions League, Superliga, Formel 1, NFL og Golf.

De nye aftaler indebærer, at medierne kommer til at vise dele af Nordic Entertainment Groups indhold på deres sites og apps med videoreklamer, der vil blive solgt af Nordic Entertainment Groups salgsorganisation.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

”Med disse aftaler har vi nu det stærkest tænkelige line-up og kombination af partnere, og vi fuldender nu vores digitale partnerstrategi på sportsområdet. Vi er utroligt glade for og stolte af, at vi har indgået nye samarbejder med disse medier, og vi glæder os til at se vores sportsindhold komme ud at leve sideløbende med vores stærke tilstedeværelse med TV3sport.dk til glæde for vores annoncører og ikke mindst mediernes mange brugere”, siger Anders Oliver Andersen, VP Digital, Nordic Entertainment Group.

De medier, som Nordic Entertainment Group har indgået aftale med:

Bold.dk
Ronaldo.com
Forza Football
Jysk Fynske Medier (Amtsavisen.dk, Dagbladet-holstebro-struer.dk, Dagbladetringskjern.dk, Folkebladetlemvig.dk, Stiften.dk (Århus Stiftstidende), Viborg-folkeblad.dk, Hsfo.dk (Horsens Folkeblad), Vafo.dk (Vejle Amts Folkeblad), Jv.dk (Jyske Vestkysten) og Fyens.dk.

Kilde: Nent Group presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button