Branche-Nyt

Nordic Entertainment Group forlænger distributionsaftaler med YouSee og Stofa

Nordic Entertainment Group (NENT) har indgået nye aftaler med de to største tv-udbydere i Danmark, YouSee og Stofa, hvilket sikrer, at både NENT’s tv-kanaler og Viaplay også fremadrettet vil være tilgængelige for både YouSee og Stofas kunder

Aftalen mellem NENT og YouSee indebærer, at YouSee fortsat vil distribuere NENT’s underholdnings- og sportskanaler i en årrække fremover, herunder TV3-kanalerne TV3, TV3+, TV3 PULS, TV3 SPORT og TV3 Max. Endvidere betyder aftalen, at YouSee vil fortsætte med at sælge Viaplay til YouSees kunder, og dermed give endnu flere danskere mulighed for at få glæde af de nyeste film, populære internationale serier og store katalog af børneindhold, samt Viaplays mange danske dramaserier som ’Friheden’, ’Straight Forward’ og ’Den som Dræber’.

Om NENT-Stofa aftalen:
Aftalen mellem NENT og Stofa betyder, at Stofas kunder i flere år fremover vil have gavn og glæde af den attraktive underholdning og det populære sportsindhold fra TV3-kanalerne. Samarbejdet omfatter ligeledes, at Stofa også fremadrettet sælger Viaplay sammen med Stofas produkter.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

”NENT har noget af det mest attraktive indhold på hylderne, og derfor er det vigtigt for os, at vi nu har lukket en ny flerårig aftale, der både omfatter de populære underholdnings- og sportsprogrammer fra TV3-kanalerne, og en stor mængde film, serier og børneindhold i verdensklasse,” siger Stofas adm. dir., Sune Nabe Frederiksen.

”Det er utrolig glædeligt, at Nordic Entertainment Group har indgået nye aftaler med henholdsvis YouSee og Stofa, som sikrer, at YouSee og Stofas kunder også fremover vil kunne se alt vores fantastiske indhold. YouSee og Stofa dækker mere end halvdelen af alle danske hustande og spiller derfor en vigtig rolle på det danske tv-marked. Aftalerne er vigtige for alle de seere, der holder af vores indhold, og vi glæder os til at give dem en masse sport, film, serier og dansk underholdning. Det er en spændende udvikling, at de traditionelle tv-distributører begynder at tilbyde streaming-tjenester, og vi er glade for at være med på denne rejse med Viaplay”, siger Kim Poder, CCO i Nordic Entertainment Group og CEO i Nordic Entertainment Group Danmark.

Kilde: Nent presse

t?a=1648236828&as=1115883496&t=1&tk=0&i=1Annonce

I samme kategori

Back to top button