Branche-Nyt

Nordic Darts Masters – Ny darts turnering i Forum i København

Nordic Entertainment Group og Professional Darts Corporation (PDC) har præsenteret en ny World Series of Darts turnering. Nordic Darts Masters gæster Forum i København lørdag den 13. juni.

Turneringen består af otte af de bedste spillere i verden, som møder lokale kvalifikationsspillere. De regerende verdensmestre Michael van Gerwen, Gary Anderson, Rob Cross og Peter Wright er blandt de stjerner, som forventes at deltage i København.

Nordic Darts Masters spilles over tre sessioner den 12. og 13. juni og billetter til festen vil blive solgt på https://www.ticketmaster.dk/dart. Nordic Darts Masters vises i over 135 lande og kan ses live på Viaplay Total Reklame-link.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Kim Mikkelsen, NENT Group Head of Sport: “At vi sammen med PDC kan bringe de bedste dartspillere i verden til København, har været et mål, siden NENT for en række år siden lancerede dart som TV-sport for danskerne. Via et spændende samarbejde med PDC kan vi nu præsentere en kæmpe fest i centrum af København. Vi ser frem til at lave en af årets største fester med sport og underholdning, som er to af kerneområderne for Nordic Entertainment Group”.

Matthew Porter, CEO, PDC: “Lanceringen af Nordic Darts Masters i samarbejde med NENT Group er en milepæl inden for dartens globale udvikling. Vi garanterer deltagelse af topspillere i en fantastisk arena midt i det smukke København. Det bliver en unik oplevelse for fans og seere og en fantastisk oplevelse for spillerne”.

Michael van Gerwen, 3-dobbelt PDC Verdensmester. “Jeg elsker København, og jeg glæder mig til at kæmpe om titlen i Nordic Darts Masters i juni 2020. Jeg har spillet i Danmark før, så jeg ved, at danskerne sætter pris på topsport og på en god fest. Denne turnering vil indeholde begge dele, og jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at vinde trofæet”.

Kilde: Nent Group presse

t?a=1648236828&as=1115883496&t=1&tk=0&i=1Annonce

I samme kategori

Back to top button