Streamingnyt

NHL fortsætter hos Viaplay / Nent Group – Aftale forlænget med 5 år

NENT Group har forlænget de eksklusive nordiske rettigheder til NHL ishockey indtil 2026. Den nye femårige aftale betyder, at partnerskabet mellem NENT Group og verdens bedste ishockey-liga nu når op på hele 17 år.

Aftalen betyder, at man hver eneste sæson kan se op til 1.400 NHL-kampe live på Viaplay i Danmark, Sverige, Finland, Norge og på Island de næste seks år – inklusive Stanley Cup Playoffs og Stanley Cup finalen samt nøgle NHL-events som for eksempel NHL Winter Classic, NHL All-Star, NHL Stadium Series, NHL Heritage Classic og NHL Global Series helt frem til og med 2026.

“Vi har nu sikret alle vores vigtigste sportsrettigheder I Norden i mange år fremover. Denne forlængelse af vores rettigheder til NHL er et fantastisk supplement til vores øvrige portefølje af sportsrettigheder, der blandt andet også tæller Superligaen, Premier League, Formel 1, Bundesliga, FIS winter sports og meget mere. Kvaliteten og spændingen i NHL er uovertruffen, og vi er glade for, at vores seere over hele Norden nu kan se frem til endnu flere timer med verdens bedste ishockey på Viaplay hver uge, siger Anders Jensen, NENT Group President og CEO.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Ishockey er nationalsport i en række nordiske lande, og NHL har en bred og entusiastisk tilslutning over hele regionen og særligt i Sverige og Finland. Flere dygtige danske ishockey-spillere gør sig gældende i NHL, heriblandt stjernespillere om Lars Eller, Frederik Andersen og Frans Nielsen. Seks nordiske spillere er i øvrigt optaget i Hockey Hall of Fame.

“Antallet af NHL-spillere med nordiske rødder vokser sammen med antallet af fans og seere. Den entusiasme, de nordiske fans viser for NHL, er vidunderlig, og det beror meget på vores fantastiske partnerskab med NENT Group og deres arbejde med at gøre alle kampe tilgængelige lokalt og promoveringen af NHL’s nordiske hockeyhelte”, siger David Proper, Senior Executive Vice President of Media & International Strategy, NHL.

Kilde: Nent Group presse

I samme kategori

Back to top button