TV-Sport

NHL er tilbage med en ny sæson – stream alle kampe på Viaplay

Viaplay-seere kan se alle NHL-kampe fra sæsonen live på Viaplay Total Reklame-link og ti af dem ugentligt er også tv-kampe inklusiv alle NHL Saturday og NHL Sunday-sendinger (tidligere kendt som NHL European Game of the Week). I denne sæson kommenteres udvalgte kampe på dansk, mens den resterende del bliver med amerikanske kommentatorer som normalt.

”Vi glæder os til at give vores seere herhjemme en masse store ishockey-oplevelser fra øverste hylde. Vi er velsignet med virkeligt dygtige, danske spillere, der forhåbentlig kommer til at cementere deres stjernestatus, mens det for andre handler om at få et gennembrud. Vi holder selvfølgelig et ekstra øje med dem alle sammen, og vi ser frem til at kommentere dem på dansk, så vi kan brede historien om dem ud til vores seere,” siger Michael Jensen, redaktør på TV3 Sport.

Det danske islæt i NHL er ikke at tage fejl af. Hele fire danskere kandiderer til fuld spilletid, mens et par stærke profiler også appellerer til spilletid i perifien af førsteholdstrupperne. De etablerede NHL-danskere tæller Nikolaj Ehlers (Winnipeg Jets), Oliver Bjorkstrand (Columbus Blue Jackets), Lars Eller (Washington Capitals) og Frederik Andersen (Carolina Hurricanes). Men også Alexander True (Seattle Kraken), Joachim Blichfeld (San José Sharks) og Mads Søgaard (Ottawa Senators) er værd at holde øje med i NHL-sæsonen.

I sidste sæson viste danskerne sig flot frem på den store scene. Nikolaj Ehlers brillerede, som en af de bærende kræfter i Winnipeg med 47 kampe og 46 point til følge. En skade holdt ham desværre ude af den sidste del af grundspillet, men han var tilbage til Playoffs, hvor Winnipeg måtte se sig slået af Montreal Canadiens. I Ohio underskrev Oliver Bjorkstrand i januar en ny aftale med Columbus Blue Jackets. Han kvitterede med en stærk sæson, hvor han spillede 56 kampe og bidrog med hele 44 point.

Anderledes så det ud for den danske stjernemålmand Frederik Andersen, der havde en svær sæson med skader og manglende spilletid. Til denne sæson har han skiftet Toronto Maple Leafs ud med Carolina Hurricanes, der efterhånden har fået et spændende hold. I den amerikanske hovedstad var Lars Eller fast mand som center i Capitals’ tredjekæde. I Washington er målet endnu en Stanley Cup-sejr, så et tidligt exit til Boston i Playoffs’ første runde, må give blod på tanden for den kommende sæson.

I denne sæson sender Viaplay desuden udvidet dækning af Stanley Cup Playoffs og Stanley Cup Final samt øvrige NHL events gennem sæsonen inklusiv NHL Winter Classic, NHL All-Star Game, NHL Stadium Series, NHL Heritage Classic og NHL Global Series.

NENT Group har de eksklusive rettigheder til NHL frem til 2026 i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Polen, Island og de baltiske lande. Alle NHL-kampe er således tilgængelige på Viaplay, når de 32 NHL-hold spiller om det ikoniske Stanley Cup-trofæ.

Dansk kommenterede NHL-kampe den kommende måned:

  • 13. oktober kl. 01:30: Tampa Bay Lightning – Pittsburgh Penguins (Viaplay & TV3 Sport)
  • 23. oktober kl. 00.00: Toronto Maple Leafs – San José Sharks (Viaplay & TV3 Sport)
  • 26. oktober kl. 01:00: Carolina Hurricanes – Toronto Maple Leafs (Viaplay & TV3 Max)
  • 2. november kl. 00:00: Tampa Bay Lightning – Washington Capitals (Viaplay & TV3 Max)
Kilde: Nent Group presse

Image

I samme kategori

Back to top button