TV-NytStreamingnyt

NFL rettighederne hos MTG frem til 2022

nfl tv kanalerMTG og National Football League (NFL) har underskrevet en ny femårig kontrakt, som sikrer, at de danske NFL-fans fortsat kan nyde godt af en af verdens største og mest populære sportsrettigheder frem til Super Bowl LVI i 2022.

Interessen for NFL er stigende og alene i Danmark udgør NFL live-kampene i årets første seks runder 21% af den totale sportssening hos MTG mod 13% sidste år. Med forlængelsen af kontrakten bliver et fuldt NFL-program tilgængeligt i de kommende fem år. Dette betyder at det fortsat bliver muligt at se de ordinære sæsonkampe, slutspillet og Super Bowl hos MTG, der tæller TV3 kanalerne, TV-distributøren Viasat og streamingtjenesten Viaplay i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

MTG er i samme ombæring også blevet NFL’s nordiske mediepartner til NFL Network kanalen, som fremadrettet vil blive tilbudt til NFL-fans i hele norden. NFL Network når i dag ud til mere end 70 millioner husstande alene i USA, og giver året rundt sine fans adgang til hele NFL-kalenderen lige fra NFL Scouting Combine og NFL Draft til træningslejre, sæson-optakt, grundspillet, slutspillet og Pro Bowl frem til Super Bowl.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– NFL er en ekstrem populær og succesrig sportsrettighed, som har en loyal og passioneret fanskare i hele Norden. Super Bowl er en af de største globale sportsbegivenheder, der fortsat tiltrækker flere og flere seere. Ikke alene er vi glade for at kunne fortsætte med at dække denne spændende liga, men også, at vi nu kan tilføje en ny kanal med endnu mere dedikeret NFL-indhold. Vi ser således frem imod at fortsætte samarbejdet med NFL i de kommende år, udtaler Jørgen Madsen Lindemann, President og CEO for MTG.

Michael Markovich, NFL VP of International Media & Business Development, siger selv:
– MTG er ikke bare en fantastisk mediepartner for NFL i Norden, men globalt set også en progressiv og vigtig partner for os. De nordiske NFL-fans er digitalt stærke og har alle tilgang til internettet, så de vil naturligvis se frem til at få adgang til vores indhold på tværs af flere forskellige devices, og ikke mindst mellem MTG’s store udbud af forskellige platforme, lige fra traditionelt TV, satellit til deres steamingservices, og med NFL Game Pass, sikrer vi at de nordiske fans kan komme tættere på NFL end nogensinde før.

– Vi giver vores seere det allerbedste sportsindhold og NFL er internationalt en af de vigtigste rettigheder, nu også med ligakampe i London. Den nye kontrakt giver os mulighed for at tilbyde fansene at kunne se både live-kampe og komme om bag kulisserne via den nye kanal NFL Network, som vil drive endnu mere interesse for sporten i Norden, udtaler Peter Nørrelund, CEO for MTG Sport.

I samme kategori

Back to top button