TV-Nyt

NFL hos TV3 / Viaplay Sport forstærkes med den tidligere Super Bowl-vinder Amani Toomer

Søndag fik Danmark igen en dansker i NFL i Hjalte Froholdt. Nu kan NENT group så berette, at de har forstærket deres NFL-redaktion med den tidligere Super Bowl-vinder Amani Toomer. New York Giants-spilleren vandt Super Bowl i 2008, og han træder direkte ind på TV3 Sports redaktion hos NENT Group, der er dansk rettighedshaver til den amerikanske fodbold-liga NFL.

46-årige Amani Toomer spillede 13 år i NFL for Giants, hvor han er en levende legende. Han er som wide receiver den spiller, der har grebet flest bolde, lavet flest touchdowns og er derudover noteret for flest yards. I Super Bowl 42-triumfen var Amani Toomer den Giants-spiller, der greb flest bolde og blev noteret for flest yards, da Giants noget overraskende besejrede de mægtige og ellers ubesejrede New England Patriots.

Amani Toomer har siden sit karrierestop blandt andet været NFL-ekspert for Fox, ESPN og NBC Sport Radio. Fra på søndag bliver Toomer en del af NENT Groups NFL-hold, der i forvejen tæller studievært Henrik Levysohn og eksperter Anton Bodilsen og Tommy Kjærsgaard.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– Jeg ser frem til at blive en del af TV3’s NFL-dækning, hvor jeg bliver en del af et hold, som allerede er eksperter på NFL. Jeg vil trække på min erfaring fra mine mere end 12 år i NFL, og jeg vil give de danske NFL-seere et spændende indblik i sporten fra en spillers perspektiv med et amerikansk twist, siger Amani Toomer.

Amani Toomer vil sammen med Henrik Levysohn, Anton Bodilsen og Tommy Kjærsgaard dække resten af sæsonens to tidlige NFL-kampe om søndagen, der kan ses direkte på Viaplay og på NENT Groups sportskanaler.

Blå Bog:

Amani Toomer, 46 år
Draftet nr. 34 af Giants i 1996
Spillede for Giants fra 1996 til 2008
Position: wide receiver
Vinder af Super Bowl 42 i 2008 over New England Patriots
Tabte Super Bowl 35 i 2001 til Baltimore Ravens

Statistik for Amani Toomers karriere:

210 kampe
712 grebne bolde
10.105 yards 61 touchdowns

Kilde: Nent Group presse

I samme kategori

Back to top button