TV-Nyt

NeXt – sæson 1

- ny tankevækkende cyber crime serie på Xee

Den 3. november kl. 21 har Xee premiere på den nye amerikanske fiktionsserie NeXt. I serien følger man den excentriske, paranoide og geniale tidligere teknologidirektør, Paul LeBlanc. Rollen som LeBlanc spilles af den garvede skuespiller John Slattery, som er bedst kendt for sine roller i hitserierne Mad Men og Veep. I serien kæmper LeBlanc mod den kunstige intelligens neXt, en teknologi som han selv har været med til at skabe. NeXt er blevet så intelligent, at den omskriver sin egen kode og bliver klogere og klogere.

Serien havde premiere i USA den 6. oktober, og Chicago Sun-Times beskriver NeXt som ’En serie der fastholder ens interesse hele vejen igennem takket være en række uventede plottwists, cliffhangers og et helt igennem enestående cast.’

I NeXt starter kampen mod teknologien, da LeBlanc opdager, at den kunstige intelligens, han har været med til at udvikle i firmaet Zava, kan udgøre en stor fare for menneskeheden. LeBlanc forsøger derfor at lukke projektet ned, men bliver i stedet smidt ud af firmaet af sin bror Ted (Jason Butler Harner). For at beskytte menneskeheden mod den selvbevidste, intelligente software, teamer LeBlanc (John Slattery) op med specialagenten Shea Salazar (Fernanda Andrade). Sammen forsøger de at bekæmpe den usynlige fjende.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Serien stiller skarpt på, hvad der kan ske, hvis teknologien pludseligt løber løbsk og bruger vores informationer med onde hensigter. For hvordan bekæmper man en utraditionel og usynlig fjende? Se med den 3. november kl. 21 for at følge LeBlanc og Salazars kamp mod neXt. Serien kan selvfølgelig også streames.

NeXt – sæson 1
NeXt – sæson 1
Kilde: Xee presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


I samme kategori

Back to top button