Streamingnyt

Netflix laver gratis serie byvandringer i London, Paris og Madrid

Denne sommer kan du smide fjernbetjeningen, gribe dit pas og tage på en guidet gåtur for at se nogle af Europas mest ikoniske byer – London, Paris og Madrid – fra dine yndlings-Netflix-karakterers synsvinkel.

I en uge, den 11.-17. juli, vil Netflix samarbejde med SANDEMAN’s New Europe Tours om en række gratis guidede gåture, der byder på både historie og detaljer om disse fantastiske byer, fremhæver centrale steder fra Netflix-serier og -film og løfter sløret for behind-the-scenes-indsigter fra filmoptagelserne.

Netflix vil nemlig gerne finde nye måder at forbinde medlemmer med de fortællinger og steder, de elsker.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Gode historier transporterer os til steder, vi aldrig har været, fordyber os i kulturer langt fra vores egen og øger vores nysgerrighed til verden omkring os. I år er mere end 70% af Netflix-seningen indtil videre kommet fra medlemmer, der har set en titel fra et andet land end deres eget. Netflix er, hvor publikummer går hen for at forelske sig i andre lande og kulturer. Og vi har hørt fra vores medlemmer, at lokationen på den serie eller film ofte er deres foretrukne rejsedestination – en driver for kulturel samhørighed og turisme. Faktisk er Netflix-medlemmer 2,4 gange mere tilbøjelige til at sige, at lokationen på en serie eller film, de har set, er deres #1 rejsedestination, og de har en øget interesse for kendte vartegn og monumenter (+24), lokalhistorie (+25%) samt mad og drikke (+26%).

Klar til at spise en croissant på Place de l’Estrapade som Emily in Paris eller opleve et pengekup i Callao som La Casa de Papel? Besøg https://netflix.neweuropetours.eu/ for mere info. Pladserne er begrænsede.

Kilde: Netflix blog

I samme kategori

Back to top button