Netflix bekræfter – Starter i Danmark

| onsdag 15. aug, 2012 11:12 | opdateret 06. okt, 2012 kl. 12:30 | 4 Kommentarer

NetflixWe’ll be available in Denmark soon. Sådan lyder beskeden nu, hvis man går ind på adressen www.netflix.dk. Dermed bekræfter Netflix, var der har været et rygte i et stykke tid, nemlig at Netflix var i gang med at lave aftaler om at kunne starte i Danmark.

Netflix kender mange nok fra den amerikanske udgave af tjenesten, hvor man for et fast månedligt beløb kan se alle de film og tv-serier man kan overkomme. Netflix har  27 millioner streaming-kunder i USA, Canada, Latinamerika, Storbritannien og Irland.

Netflix i Danmark inden udgangen af 2012

Netflix meddeler at tjenesten lanceres i Danmark, Norge, Sverige og Finland inden udgangen af 2012. Netflix udmærker sig også ved at være bredt tilgængelig ikke bare på PC og MAC, men også på flere Smart TV, spillekonsoller, Blue-ray-afspillere, smartphones og tablets.

Hvad Netflix kommer til at koste i Danmark er endnu ikke fastlagt ,og vi er nok også mange der spændte på at se, hvilket indhold Netflix har sikret sig rettigheder til at tilbyde på deres danske udgave.

Kilde: Netflix/BT

Del på:

Tags:

Gemt under:: Streaming, Net-TV

Kommentarer (4)

 1. Per M siger:

  Nu må vi vente at se på hvad at indholdet kommer til at være på den danske version af Netflix. Jeg tvivler dog på at den vil have det samme indhold som på den amerikanske med tonsvis af amerikanske tv-serier siden de vælger at lave specielle scandinaviske versioner.
  Men vi får at se hvad det bliver for noget.

 2. mich siger:

  Men det ser ud til at der kommer HD i pakken 🙂

 3. Per M siger:

  Som det ser ud, så frygter Blockbuster Danmark at Netflix nu kommer til landet. De har i dag besluttet at lave deres egen abonnementstjeneste, hvor man kan få adgang til samtlige titler de tilbyder i deres butikker.
  http://www.dr.dk/Nyheder/Kultur/2012/08/15/153212.htm

  No wonder, mange siger at det var Netflix der var med til at knække rygraden på den amerikanske Blockbuster, der som bekendt gik konkurs for et par år siden.

Skriv et svar