Branche-Nyt

NENT Group udnævner Mette Christiansen Barnes til Senior Vice President for PR & Communications

40-årige danske Mette Christiansen Barnes tiltræder i dag som Senior Vice President med et udvidet ansvarsområde, der, ud over ansvaret for det nordiske og internationale PR & Communications team, nu også omfatter det overordnede ansvar for international PR og kommunikation relateret til NENT Groups salg af egenproduceret indhold – herunder Viaplay Originals: film og serier. Mette bliver ligeledes midlertidigt ansvarlig for det nordiske og internationale B2B marketing team bestående af 10 medarbejdere.

Mette Barnes og hendes team har siden januar 2020 arbejdet med at styrke NENT og Viaplays position i både Norden samt internationalt med et særligt fokus på Viaplays lancering i Polen, Baltikum, Island og snart Holland, USA m.fl. Tidligere var Mette Barnes chef for den samlede Marketing & Communications afdeling i Danmark, og før det var hun kommunikationschef for den danske PR-division.

Mette blev hentet til NENT/MTG ved årsskiftet 2015/2016 med en fortid i telebranchen i henholdsvis teleselskabet 3 og Ericsson.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder
Kilde: Nent Group presse

I samme kategori

Back to top button