Branche-Nyt

NENT Group øger fokus på deltagerhåndtering: Nyoprettet stilling som Cast & Talent Manager DK

Janne LyskjaerNENT Group intensiverer fokus på de medvirkende i deres lokale produktioner for at afspejle den kompleksitet, der – særligt igennem de seneste år med sociale medier etc. – er kommet ved at deltage i et TV-program. Janne Lyskjær tiltræder d. 4. januar 2022 i en nyoprettet stilling som Cast & Talent Manager DK. Janne Lyskjær kommer med mange års erfaring med deltagerhåndtering og casting, hvor hun bl.a. har castet flere af NENT Groups populære formater som eks. Paradise Hotel og Robinson Ekspeditionen.

Vi forsøger altid at have en tæt dialog med vores medvirkende, både før, under og efter vores programmer ruller over skærmen. De medvirkende er noget af det vigtigste for os, og det gælder hele vejen rundt, hvad enten det er Robinson Ekspeditionen-deltagere, Paradise-gæster eller Masterchef-talenter. Derfor er det helt centralt, at vi passer godt på dem, og det er vigtigt for os, at de er så forberedte som muligt på den omvæltning, som det kan være at blive et velkendt ansigt i offentligheden og på sociale medier. Med den nyoprettede stilling tilføjer vi stolt endnu et led til den nuværende proces omkring deltagerhåndtering, og vi glæder os utrolig meget til at få Janne som en del af NENT-teamet, siger programdirektør Kenneth Kristensen.

Janne Lyskjær vil i sin nye rolle hos NENT Group i høj grad være med til at styrke håndteringen af cast og medvirkende i en tid, hvor deltagerne er mere bevidste om deres fremtoning, og hvor en – til tider – hård tone på de sociale medier gør dem mere sårbare end tidligere.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– Det er rigtig godt set af NENT, at der er brug for en person til at tage særlig hånd om de mennesker, der deltager i deres programmer. Efter at have siddet med casting i 10 år og været deltageransvarlig 11 gange, ved jeg, at deltagerne efterspørger støtte og rådgivning. Det har indtil nu været min opgave under optagelserne, men nu ser jeg meget frem til at kunne være der for dem, når programmet sendes, de sociale medier buldrer, og pressen krydsforhører dem. Jeg glæder mig over, at NENT har givet mig denne mulighed, og jeg ser frem til at blive en del af holdet til januar, lyder det fra Janne Lyskjær.

Identiske stillinger oprettes og besættes ligeledes i Sverige og Norge.

Kilde: Nent Group presse

I samme kategori

Back to top button