Streamingnyt

NENT Group forlænger UFC-rettigheder

Nordic Entertainment Group fortsætter som hjemsted for verdens førende MMA-organisation UFC. Det betyder, at det forsat er på NENT Groups platforme og kanaler, at stjerner som Mark O. Madsen, Nicolas Dalby og Conor McGregor kan følges.

Alle main cards ved UFC’s nummererede events og UFC Fight Nights kan ses live på Viaplay Total Reklame-link, mens udvalgte events også vil blive vist på NENT Groups tv-kanaler og som Pay-per-view.

Når en nordisk fighter er en del af undercardet vil disse også kunne følges på NENT Groups platforme. Dermed får danske MMA-fans rig mulighed for at følge deres favorit-fighter, uanset om det er Mark O. Madsen, Jack Hermansson, Conor McGregor eller en helt fjerde.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Kim Mikkelsen, NENT Group Head of Sport: “Med mere end 300 millioner fans i verden er UFC et af de hurtigst voksende sportsbrands, der også inkluderer mange store nordiske navne. Vores dækning af kampene har været med lokale kommentatorer af højeste kvalitet til stor glæde for nye såvel som gamle fans. I det hele taget er Viaplay i sin helt egen liga, når det kommer til livestreaming af sport, og vi ser frem til at vise vores seere endnu mere af det bedste MMA fra UFC oktagonen”.

David Shaw, UFC Senior Vice President: “NENT Group har hidtil været en fantastisk partner og tilbyder en enestående platform for vores nordiske og internationale fightere. Derudover deler vi samme mål om at højne kendskabet til MMA i Norden, og vi ser derfor frem til at fortsætte samarbejdet med NENT Group og til at tilbyde fantastisk og action packed TV til vores nordiske fans”.

McGregor vs. Cowboy som Pay Per View

Den første UFC-event på Viaplay Total Reklame-link i 2020 bliver ‘McGregor vs. Cowboy’ d. 18. januar, der byder på det længe ventede comeback til den tidligere ‘two-division champion’ Conor McGregor, der i et weltervægt opgør møder Donald ‘Cowboy’ Cerrone. Eventet vises som PPV i alle Nordiske lande. Prisen meldes ud inden længe.

Kilde: Nent Group presse

t?a=1648236828&as=1115883496&t=1&tk=0&i=1Annonce

I samme kategori

Back to top button