TV-Nyt

UEFA Champions League på Viaplay og TV3 kanalerne til 2024

Nordic Entertainment Group (NENT Group) forlænger de danske rettigheder til UEFA Champions League yderligere tre år frem til slutningen af 2023/2024-sæsonen. Det betyder, at samtlige Champions League-kampe vil kunne ses på Viaplay, mens også TV3-kanalerne vil vise en masse kampe fra verdens mest populære fodboldliga.  NENT Group er den eneste broadcaster i verden, som har vist samtlige Champions League-sæsoner siden begyndelsen i 1992/1993.

NENT Group forlænger de danske rettigheder til UEFA Champions League med yderligere tre år og fortsætter en ubrudt årrække på over 28 års partnerskab med UEFA – rettighederne har været hos NENT Group (tidligere MTG) siden lanceringen af Champions League i 1992/1993. Med de forlængede rettigheder til UEFA Champions League, som i årenes løb har haft dansk deltagelse af FCK, Brøndby, AaB og FCN, fuldender NENT Group en premium fodboldrettighedsportefølje: Superliga, Sydbank Pokalen og 1. Division til 2024; Premier League til 2028; Bundesliga til 2025 – samt masser af andet fodbold, herunder Ligue 1, FA Cup og UEFA EURO 2020, som spilles i 2021 med mere.

”Vi har en stærk og uovertruffen portefølje af sportsrettigheder, og med disse rettigheder sikrer vi, at vores Viaplay,- Viasat,- og øvrige kunder kan se mere fodbold end nogensinde før. Vi er glade for, at vi har forlænget vores rettigheder til UEFA Champions League i Danmark i yderligere tre år”, siger Anders Jensen, NENT Group President & CEO.

Forlængelsen betyder, at NENT Group vil vise endnu mere livefodbold fra øverste hylde i de kommende år, og der stilles naturligvis i absolut stærkeste opstilling på værts,- ekspert,- og reporterholdet. Velkendte eksperter som Michael Laudrup, Jan Mølby, Preben Elkjær, Jesper Grønkjær, Martin Jørgensen, Stig Tøfting og Per Frimann samt værter, kommentatorer og reportere som Luna Christofi, Carsten Werge, Peter Grønborg og Niels-Christian Frederiksen vil sikre danskerne den absolut bedste UEFA Champions League-dækning.

”Med forlængelsen af Champions League-rettighederne er det endnu engang understreget, at Viaplay og TV3-kanalerne er hjemmebane for verdens bedste fodbold. Med Premier League, Bundesliga, dansk fodbold – og masser af andet topfodbold – ser vi frem til i mange år frem at give de største fodboldoplevelser til danskerne. Vi har investeret massivt i dækningen af dansk og international topfodbold, og det vil vi også gøre fremadrettet, så vi sikrer, at verdens bedste spillere bakkes op af verdens bedste dækning”, siger Kim Mikkelsen, NENT Group Head of Sports.

Alle Champions League-kampe bliver tilgængelige på Viaplay, mens også TV3-kanalerne vil vise masser af kampe fra verdens mest populære og mest sete internationale klubturnering. Udover rettighederne til Champions League i Danmark, har NENT Group ligeledes fået rettigheder til UEFA Europa League og den nye UEFA Europa Conference League i Finland, Norge og Sverige fra begyndelsen af 2021/2022-sæsonen til slutningen af 2023/2024-sæsonen.

Kilde: Nent Group presse

I samme kategori

Back to top button