Streamingnyt

Nent Group forlænger rettighederne til Skotsk fodbold

NENT Group har forlænget de eksklusive rettigheder til at vise fodbold fra den bedste skotske liga til slutningen af 2024/2025-sæsonen. NENT Group viser 48 Scottish Premiership-kampe live hver eneste sæson på Viaplay i Sverige, Norge, Danmark, Finland og på Island for første gang.

Scotlands 12 bedste hold er i kamp om guldet i the Scottish Premiership, hvor blandt andre Celtic og Rangers hører hjemme. De to klubber er nogle af de mest succesrige i verden, og de deler mere end 100 liga-titler imellem sig. Deres Old Firm-derby, som blev spillet for første gang i 1888, er ét af fodboldens ældste og mest lidenskabelige derbys, som tiltrækker tilskuere over hele verden.

The Scottish Premiership er dog ikke det eneste top-fodbold fra Skotland, Viaplay-seerne kan se frem til. Aftalen om de forlængede rettigheder betyder nemlig, at 35 kampe fra The Scottish Championship og The Scottish League Cup kan ses på Viaplay.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

”Skotsk fodbold har haft en særlig plads i de nordiske fans’ hjerter i over et halvt århundrede – helt tilbage fra dengang, hvor de første skandinaviske prof-pionerer fik kontrakter i Dundee United og Greenock Morton i 60erne til klimaks, da Henrik ”Henke” Larsson blev Celtics største oversøiske spiller nogensinde. NENT Groups forlængelse af rettighederne til the Scottish Premiership styrker Viaplays position som live-fodboldens hjem i Norden, og vi ser især frem til at bringe dramaet og intensiteten fra de skotske kampe hjem til Viaplay-seerne på Island for første gang nogensinde, siger Kim Mikkelsen, NENT Group Head of Sports.

Kilde: Nent Group presse

t?a=1648236828&as=1115883496&t=1&tk=0&i=1Annonce

I samme kategori

Back to top button