Streamingnyt

Nent Group forlænger rettighederne til Skotsk fodbold

NENT Group har forlænget de eksklusive rettigheder til at vise fodbold fra den bedste skotske liga til slutningen af 2024/2025-sæsonen. NENT Group viser 48 Scottish Premiership-kampe live hver eneste sæson på Viaplay i Sverige, Norge, Danmark, Finland og på Island for første gang.

Scotlands 12 bedste hold er i kamp om guldet i the Scottish Premiership, hvor blandt andre Celtic og Rangers hører hjemme. De to klubber er nogle af de mest succesrige i verden, og de deler mere end 100 liga-titler imellem sig. Deres Old Firm-derby, som blev spillet for første gang i 1888, er ét af fodboldens ældste og mest lidenskabelige derbys, som tiltrækker tilskuere over hele verden.

The Scottish Premiership er dog ikke det eneste top-fodbold fra Skotland, Viaplay-seerne kan se frem til. Aftalen om de forlængede rettigheder betyder nemlig, at 35 kampe fra The Scottish Championship og The Scottish League Cup kan ses på Viaplay.

”Skotsk fodbold har haft en særlig plads i de nordiske fans’ hjerter i over et halvt århundrede – helt tilbage fra dengang, hvor de første skandinaviske prof-pionerer fik kontrakter i Dundee United og Greenock Morton i 60erne til klimaks, da Henrik ”Henke” Larsson blev Celtics største oversøiske spiller nogensinde. NENT Groups forlængelse af rettighederne til the Scottish Premiership styrker Viaplays position som live-fodboldens hjem i Norden, og vi ser især frem til at bringe dramaet og intensiteten fra de skotske kampe hjem til Viaplay-seerne på Island for første gang nogensinde, siger Kim Mikkelsen, NENT Group Head of Sports.

Kilde: Nent Group presse

I samme kategori

Back to top button