Branche-Nyt

NENT Group forlænger Bundesliga rettighederne frem til 2025

NENT Group (Viaplay og TV3 Sport kanalerne) har travlt for tiden med at lave fodboldrettighedsaftaler. For få dage siden var det Premier League rettighederne der faldt på plads frem til 2028, og nu melder man så, at man forlænger rettighederne til den tyske Bundesliga frem til 2025.

Aftalen betyder, at man på Viaplay hver sæson vil vise mere end 300 kampe direkte fra Bundesligaen, mens udvalgte kampe sendes på NENT Groups andre kanaler.

Kim Mikkelsen, NENT Group Head of Sport:

“Bundesligaen er en af Europas bedste og mest spændende ligaer og har en stor og dedikeret fanskare i Danmark. Masser af danske klassespillere har været i Bundesligaen både historisk og aktuelt, og nabolandets bedste liga har en stor plads i hjerterne hos de danske fans. Længden på denne aftale betyder, at danske fodboldfans kan følge Bundesligaens mange danskere samt de internationale stjerner og den måske hotteste, unge spiller af alle lige nu, Erling Braut Håland,uge efter uge på Viaplay i mange år frem. Forleden forlængede vi Premier League frem til 2028, og i dag forlænger vi Bundesligaen til 2025, og sætter dermed en tyk streg under positionen, hvor Viaplay og NENTs kanaler erdanskernes foretrukne fodbold destination.”

Bundesligaen byder også på tyske superstjerner som Marco Reus, Manuel Neuer, Serge Gnabry, Timo Werner og Thomas Müller, og internationale navne som Robert Lewandowski, Philippe Coutinho og Jadon Sancho. Desuden kanman glæde sig til den unikke stemning fra de mange passionerede fans – Bundesligaen er den mest fanstøttede i verden med et gennemsnit på 43.000 fans til hver kamp i sidste sæson. NENT Groups dækning af Bundesligaen vil, ud over ekspertanalyser i studiet og danske kommentatorer, byde på mindst én kamp om ugen som vises i Ultra HD.

Robert Klein, CEO Bundesliga International:

”Igennem de sidste par år har NENT Group formået at tage dækningen af Bundesligaen til the next level. Det skyldes blandt andet de stærke bånd, ligaen har til de danske fans. De tiltrækkes af den rene, underholdende fodbold, som vi kalder ‘Football As It’s Meant To Be’. Denne ægthed har givet mange nordiske stjerner en stor rolle i Tyskland. Vi ser frem til at følge dem tæt, mens vi fortsætter med at udvikle den positive relation, vi har opbygget med NENT Group. ”

Kilde: Nent Group presse

I samme kategori

Back to top button