TV-Nyt

NBA på TV 2 Zulu

nba TV 2 zuluI denne uge lyder startskuddet til en ny NBA sæson, og du kan i år følge NBA basketligaen på TV 2 Zulu frem til 9. januar, typisk med 3 live kampe pr. uge. Derefter dækkes NBA sæsonen endnu mere intenst med 8 live kampe pr. uge på TV 2’s nye sportskanal.

Noget bliver dog fortsat som det plejer, for makkerparret Thomas Bilde og Peter Wang er nemlig hyret af TV 2 til at dække NBA, ligesom de har gjort det i en række sæsoner på DK4.

NBA tørke hos YouSee

NBA fans med YouSee tv-signal får det svært i år, eftersom YouSee ikke får den nye TV 2 sportskanal, så disse må fra januar enten erhverve sig NBA League pass abonnement eller TV 2 Play.

NBA sæsonen 2014/15 starter natten til onsdag med kampen San Antonio Spurs – Dallas Mavericks. Men der er en række kampe i de kommende uger. Vi har samlet en oversigt herunder.

NBA TV Guide TV 2 Zulu

Tirsdag d. 28. oktober 2014
———————————————————————-

00.55 NBA: San Antonio Spurs – Dallas Mavericks, direkte
Fra AT&T Center, San Antonio, Texas, USA
De forsvarende mestre fra San Antonio Spurs begynder den nye sæson med et opgør mod de tidligere mestre Dallas Mavericks. Begge hold bliver spået en stor sæson og forventningerne til netop dette møde, hvor to af de bedste powerforwards nogensinde, Tim Duncan og tyske Dirk Nowitzki, mødes er gigantiske. Man siger at ‘Everything is bigger in Texas’ – og i NBA bliver der ikke en meget større kamp end denne!

Onsdag d. 29. oktober 2014
———————————————————————-

00.55 NBA: New York Knicks – Chicago Bulls, direkte
Fra Madison Square Garden, New York, USA
To af de helt store traditionsklubber på østkysten mødes denne dag. Knicks med ny ledelse i form af guruen Phil Jackson og en helt ny træner i Derek Fisher, der skal forsøge at holde de hårdt prøvede Knicks-fans glade endnu en sæson. Det ser lysere ud for holdet, der måske endelig kan få lidt stabil kvalitet fra Amare Stoudemire. Men Chicago Bulls er ikke holdet, man komme til at løbe om hjørner med i år. Derrick Rose er tilbage efter en lang skadespause og så har man anskaffet sig Pau Gasol fra Lakers over sommeren. Mange eksperter forudsiger Bulls som en mulig NBA-finale deltager.

Torsdag d. 30. oktober 2014
———————————————————————-

00.55 NBA: Cleveland Cavaliers – New York Knicks, direkte
Fra Quicken Loans Arena, Cleveland, Ohio, USA
Cleveland Cavaliers er det hold, der har lavet mest larm denne sommer. Først fik de lov at vælge først i NBA-draften derefter sikrede de sig superstjernen LeBron James fra Miami Heat og senere Kevin Love fra Minnesota Timberwolves. Dermed er holdet proppet med talent og mulighederne er enorme. Knicks kommer med Carmelo Anthony, en af ligaens bedst scorere, og han skal forsøge at justere til det nye ‘triangle’ system som coach Fisher vil implementere.

Søndag d. 02. november 2014

———————————————————————-

21.15 NBA-Studiet
Direkte fra Kvægtorvet
TV 2s eksperter vender dagens kamp i verdens hårdeste basketliga – NBA.

21.30 NBA: Los Angeles Clippers – Sacramento Kings, direkte
Fra Staples Center, Los Angeles, USA
Selvom det har været San Antonio Spurs, der har snuppet finalebilletten de seneste par år i Western Conference, er der mange, der ser på Los Angeles Clippers som favoritten til pladsen i år. Clippers, der denne sommer blev solgt for godt to milliarder dollars til Microsoft-manden Steve Ballmer, har overtaget pladsen som storebror i Los Angeles fra Lakers. Kings bør ikke kunne stille meget op mod Clippers i denne kamp, men det er to meget sjove hold, der spiller sprudlende basket med højt flyvende spillere og lidt skæve personligheder. Helt sikkert en af de kampe man ikke må gå glip af.

Onsdag d. 05. november 2014
———————————————————————-

04.25 NBA: Golden State Warriors – L.A. Clippers, direkte
Fra Oracle Arena, Oakland, USA
I denne NBA-sæson finder man det nok mest potente angreb i San Fransisco, eller mere præcist i Oakland lige udenfor million-byen. Golden State Warriors har to af de virkelig fremadstormende spillere på deres spilstyrende pladser, i form af Stephen Curry og Klay Thompson. Begge var i denne sommer med til at sikre USA guldet ved VM i Spanien. I denne sæson skal de to stjerner og deres hold forsøge at klemme sig forbi Clippers, der indtil videre har håneretten, eftersom de slog netop Warriors ud af slutspillet sidste sæson. Det her er kampen alle basketball fans MÅ og SKAL se.

Torsdag d. 06. november 2014
———————————————————————-

01.55 NBA: Houston Rockets – San Antonio Spurs, direkte
Fra Toyota Center, Houston, Texas, USA
Vi startede sæsonen med et lokalopgør i staten Texas mellem Spurs og Mavs. Nu venter det 3. og sidste texanske hold, Houston Rockets, på et møde med sidste års mestre fra Spurs. I Houston har man store profiler som Dwight Howard og James Harden, men har problemer med at få det til at fungere denne sæson. Holdet har været giftigt offensivt, men har haft problemer defensivt. Og er der noget Spurs-maskinen kan, så er det at udnytte svagheder defensivt hos modstanderne. To af de bedste venstrehåndsspillere står overfor hinanden i dette opgør da både Manu Ginobili og James Harden skulle være klar til kamp.

Søndag d. 09. november 2014
———————————————————————-

21.15 NBA-Studiet
Direkte fra Kvægtorvet
TV 2s eksperter vender dagens kamp i verdens hårdeste basketliga – NBA.

21.30 NBA: Brooklyn Nets – Orlando Magic, direkte
Fra Barclays Center, Brooklyn, New York
Brooklyn Nets satsede stort og fejlede. Den russiske ejer af Nets Mikhail Prokhorov garanterede holdets fans et mesterskab, da han overtog tøjlerne. Det fik han ikke, den store satsning kom aldrig til at fungere, og nu skal man i gang igen. Joe Johnson, Deron Williams og Kevin Garnett får igen selskab af Brook Lopez og det kan godt vise sig at være ham, de manglede sidste sæson. I Orlando er der både optimisme og lidt af det andet. Man er i en opbygningsfase og skal forsøge at få mange nye og unge brikker til at falde på plads sammen.

Onsdag d. 12. november 2014
———————————————————————-

01.55 NBA: New Orleans Pelicans – L.A. Lakers, direkte

Torsdag d. 13. november 2014
———————————————————————-

01.55 NBA: Toronto Raptors – Chicago Bulls, direkte

Søndag d. 16. november 2014
———————————————————————-

18.45 NBA-Studiet

19.00 NBA: New York Knicks – Denver Nuggets, direkte

I samme kategori

Back to top button