StreamingnytStreamingtjeneste Tests

NBA League Pass anmeldelse

NBA League pass headerEr du NBA basketball fan, så behøver du ikke være begrænset af de kampe TV 2 Sport / TV 2 Play tilbyder, der findes også en dedikeret streamingtjeneste for NBA nørderne, som kan købes i Danmark. I denne anmeldelse af NBA League Pass kigger vi nærmere på tjenesten, hvad den tilbyder, og vi bringer også et tip til, hvordan du kan spare en del penge på tjenesten via et lille trick.

NBA League Pass – det kan du se

Med NBA League Pass bliver det ikke større. Du får, afhængigt af dit abonnement, her samtlige kampe tilbudt både live og i on demand, hvilket jo er optimalt, eftersom flertallet af kampene spilles om natten dansk tid.

Der tilbydes forskellige NBA streaming pakker her med danske priser:

Annonce - artiklen forsætter nedenunder
 • NBA League Pass Premium 230,- / måned eller 1500,- pr. år
  Her får du alt hvad hjertet kan begære af NBA.
  – Alle kampe + NBA TV kanalen med nyheder, højdepunkter osv.
  – Adgang til udførligt arkiv med klassiske kampe, dokumentarer med mere
  – Mulighed for at skifte mellem ude og hjemmebane kommentering på 90% af kampene
 • NBA League Pass 190,- / måned eller 1200,- pr. år
  Adgang til alle sæsonens kampe + playoffs live og on demand
 • NBA Team Pass 420,- / år
  Mulighed for at følge alle kampe med dit favorithold, dog ikke i playoffs.
 • NBA TV 56,- /måned
  Op til 10 live kampe pr. uge fra regular season
  24 timers nyheder og andet NBA indhold

Kun én af gangen kan benytte tjenesten.

Vi har testet NBA League Pass pakken. Du kan se en komplet sammenligning af de forskellige pakker her

NBA League Pass platforme og brug

NBA League er godt med på platform fronten. Du kan se med både på Android, Apple iOS, Apple TV, Chromecast, PC/MAC og Xbox.

Vi har testet på Android, Chromecast og Apple TV og alle steder har tjenesten fungeret fint. Eneste irritationsmoment var at Android app’en havde det med at påstå at vi havde logget ind et andet sted, hvilket ikke var tilfældet så vi skulle logge på igen.

NBA League Pass Android menuNBA League pass settings androidPå Android henter du NBA app’en, som er en komplet app, der både indeholder nyheder, statistik og adgang til kampene.

Der er mulighed for at slå score fra, så du kan bevare spændingen, og samtidigt kan det være en god idé at sætte app’en til at åbne i Games sektionen og ikke Latest, så du ikke får nogle nyheder du evt. ikke vil læse, før du har set kampen.

I forhold til arkiv kampe kan du vælge at se kampen i sin helhed eller et nedklippet sammendrag, der typisk varer 10-15 minutter. Der er tale om et nedklippet uddrag af live kampen med kommentatorerne, så kommenteringen bliver afbrudt, når der klippes. Et stykke tid efter kampen er færdigspillet kommer der også en highlight udgave af kampen.

Ønsker du at caste til din Chromecast, er det bare at trykke på cast ikonet.

NBA League pass player androidDet er muligt at hoppe 30 sekunder frem og tilbage. Du kan også manuelt trække i slideren på afspilleren og hoppe frem i en kamp. Du kan også lave en playliste, med de kampe du gerne vil se.

NBA Apple TV app storeNBA er tilgængeligt både på den gamle og nye Apple TV. På sidstnævnte installerer du den bare fra app store.

nba apple tvApple TV udgaven er traditionelt design og med færre muligheder end i app’en til mobileenheder.

NBA League Pass billedkvalitet

NBA League Pass tilbyder noget af det bedste, vi har set på sportsstreaming. Chromecast og Apple TV står skarpt og flot i HD kvalitet og også meget flydende, eftersom der tilbydes 60 billeder pr. sekund. Så man mister ikke rigtig noget på kvaliteten i forhold til TV 2 Sport kampe.

Det er værd at bemærke, at de nedklippede kampe (condensed games) ikke leveres i helt samme kvalitet  som de fulde kampe (færre billeder pr. sek. og ringere billedkvalitet).

Også i forhold til stabilitet har vi ikke noget at beklage os over, på det vi har set indtil videre.

NBA League Pass – spar penge via VPN trick

nba league pass canada
Sådan ser priser og pakker ud i Kanada.

NBA League Pass tilbydes over det meste af verdenen, til forskellige priser alt efter hvilket land man befinder sig i. Danmark er et af de dyreste lande at købe tjenesten i, mens League Pass er billigt i Canada, her koster det godt 400,- danske kroner for League Pass abo for året, hvilket jo er en anseelig besparelse sammenlignet med de 1200,- danske.

Eftersom ens NBA League Pass konto virker i alle lande, hvor tjenesten udbydes, så er det altså muligt at købe tjenesten i Canada med dansk kreditkort/adresse og bruge den i Danmark uden problemer. Så tænker du måske, jamen jeg skal ikke lige til Canada, men det behøver du nu heller ikke. Der findes en række VPN tjenester, der kan få det til at se ud som om du befinder dig i Canada. Vi vil dog fraråde at bruge de gratis tjenester, der kan være noget tvivlsomme rent sikkerhedsmæssigt, og det er jo vigtigt i forbindelse med dine kreditkortoplysninger. Se evt. om du kan finde en VPN med gratis prøveperiode, og sikre dig at de tilbyder opkobling via Canadisk IP adresse.

Efter bestilling kan du koble på uden VPN og se tjenesten med din danske ip adresse og uden restriktioner der evt. måtte være i Canada.

Konklusion NBA League Pass

NBA League Pass er oplagt, hvis du er NBA fan og ikke føler du kan nøjes med det TV 2 Sport tilbyder, eller måske har bare ikke adgang til den.

Både i forhold til billedkvalitet og funktionalitet, så er tjenesten noget af de bedste indenfor sportsstreaming. Både når det gælder på den store fladskærm og på mobile enheder.

Når man ser på hvad tjenesten sælges til i flere andre lande, så virker den lidt dyr i Danmark, men der er altså mulighed for at få det billigere, hvis du er lidt kreativ. Du kan også vente til playoffs, så plejer prisen at ryge lidt ned.

Vigtigt: Det er værd at bemærke, at NBA League Pass tjenesten kører med automatisk fornyelse. Det vil sige, at køber du et abonnement for hele sæsonen, så fornyer de automatisk dette ved starten af næste sæson, med mindre du melder at du ikke ønsker dette. Det er lidt bøvlet, for det kræver en mail til kundeservice at få det gjort. Gem også gerne svar du får retur bare for en sikkerheds skyld.

I samme kategori

Back to top button