TV-Nyt

Nabolandskanal nyt – Her er efterårets nye tv-serier på svenske SVT

Er du til tv fra nabolandskanalerne og svenske tv-serier, så er der tre nye sådanne på vej her i efteråret på SVT.

En hustlers dagbog – serien fra 5. september

Denne serie er en fritstående fortsættelse af filmen En hustlers dagbog fra 2017.

Metin lige sluppet ud af fængslet og er tvunget til at flytte hjem til sin mor og lillebror i Stockholms forstaden Jordbro.Bag ham er debutbogen “Must have given”, der blev et flop. Foran ham er håb om at blive en succesrig forfatter, måske en skuespiller eller bare rig og berømt.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

White wall – starter 20. september

white wall svt

White wall er en svensk / finsk thrillerserie der foregår i et minesamfund i det nordlige Sverige. Her leder overingeniør Lars Ruud arbejdet med at skabe et af verdens største obevaringslagre for nukleart affald. Projektet er meget forsinket, da aktivister gør hvad de kan for at stoppe åbningen af anlægget.

En mystisk eksplosionsulykke dybt nede i minen, der tager tre menneskers liv, er udgangspunktet for seriens hovedhistorie – samtidig dukker der en fremmed genstand op i minen, som ingen kan forklare…White wall // Trailer
White wall // Trailer


Jagten på en morder – på SVT fra 15. november

jagten på en morder svt“Jakten på en morder” er baseret på Tobias Barkmans bog med samme titel. Den finder sted over 15 år, i det der beskrives som “en vigtig epoke i svensk politihistorie”. Den beskrives som en “hybrid mellem en drama- og krimiserie” der tager udgangspunkt i sagen om den ti år gamle Helén Nilsson der forsvandt i marts 1989 i Hörby.

Kilde: Via expressen.se

I samme kategori

Back to top button