Branche-Nyt

MTG’s danske direktør får ny titel

I forlængelse af udmeldingen om, at MTG opsplittes i to selvstændige børsnoterede selskaber – MTG og Nordic Entertainment Group – bliver det med danske Kim Poder i topledelsen for Nordic Entertainment Group. Kim Poder, der i dag er CEO i MTG Danmark, beholder ansvaret for Nordic Entertainment Group’s danske selskab men udnævnes samtidig til Group Chief Commercial Officer (CCO) og Executive Vice President, for det nye selskab, med reference til President & CEO Anders Jensen.

49-årige Kim Poder fortsætter sit virke som CEO for den danske del af selskabet, som han har haft ansvaret for siden 2015, men indtræder nu samtidig i en større nordisk nøglerolle, som betyder, at han får det fulde kommercielle forretningsansvar på tværs af norden. Det er med virkning fra 1. juli, og denne del af stillingen ligger i Stockholm.

”Kim Poder er det helt naturlige valg til nøglepositionen som Group CCO i det nye Nordic Entertainment Group, som vi er i fuld gang med at skabe visionerne for. Det nye selskab skal i endnu højere grad tænke på tværs af norden i alle vores produkter og services, og der har Poder det helt rette kompetencesæt i form af 19 års tung erfaring i MTG kombineret med en unik kommerciel forståelse for at nytænke og skabe vækst. Jeg glæder mig meget til fortsæt at skabe spændende resultater sammen med Poder og hans dygtige teams i Danmark til gavn for seere og annoncører”, siger Anders Jensen, kommende President & CEO for Nordic Entertainment Group.

Også den danske MTG-CEO glæder sig til at indtræde den nye rolle og skabe resultater i Nordic Entertainment Group.

”Det nordiske marked og vores forretning har i de seneste år udviklet sig med en fart, jeg ikke har oplevet tidligere, så det er selvfølgelig spændende at skulle være med ombord, når vi creates Nordic Entertainment Group. Jeg glæder mig til at være med til at udnytte de mange muligheder sammen med kollegaer og vores samarbejdspartnere”, siger Kim Poder.

Om splittelsen af MTG

Den 23. marts 2018 blev det meddelt, at MTGs bestyrelse har besluttet at indlede en proces om at opsplitte MTG i to virksomheder – Modern Times Group MTG AB og Nordic Entertainment Group – ved at fordele alle aktier i Nordic Entertainment Group (der omfatter MTG Nordic Entertainment, MTG Studios og Splay Networks) til MTG’s aktionærer ved at notere disse på Nasdaq Stockholm.

Bestyrelsen har til hensigt at foreslå fordeling og notering af aktierne på en ekstraordinær generalforsamling for aktionærerne i andet halvår 2018. Bestyrelsens endelige forslag bliver underlagt af, at den tidligere udmeldte fusion mellem MTGs Nordic Entertainment og MTG Studios med TDC Group ikke bliver gennemført.

Kilde: MTG presse

I samme kategori

Back to top button