MTG snakker med ProSiebenSat.1

| tirsdag 25. jan, 2011 17:14 | opdateret 25. jan, 2011 kl. 17:26 | 0 Kommentarer

Mediebilledet og magtforholdet i Skandinavien kan komme til at ændre sig markant i år med det forestående salg af SBS kanaler så som Kanal 4, Kanal 5 og 6'eren. 

Samlet set så vurderes SBS europæiske aktiviteter at have en værdi på mellem 1-1,5 milliarder Euro, men de skandinaviske dele er kun en del af disse. Som tidligere nævnt her på DIGITALT.TV, så er der samtaler i gang med interesserede parter, og ifølge Financial Times, så er MTG en af de mere end 10 potentielle handelspartnere, som der er kontakter til. Flere aktører på tv-markedet frygter i følge Mediawatch.dk for mindre konkurrence med MTG (TV3, TV3+, TV3 Puls) som ny ejer af SBS kanalerne.

Den hollandske Telegraaf Media Group angives i øvrigt som interesseret i den hollandske SBS del.

Der forventes at indledes med en første bud runde i slutningen af februar og hverken MTG eller ProSiebenSat.1 ønsker naturligt nok at kommentere oplysningerne.

Fans på Canal Digital's Facebook side synes heller ikke at håbe på MTG som ny SBS ejer, og det kommenteres af Canal Digital Facebook redaktøren da også med ,at "denne ville undres en hel del, hvis Telenor (Canal Digitals ejer) lader det ske" 

Kilde: Financial Times, dagensps.se

Del på:

Tags: ,

Gemt under:: Branche-Nyt