Branche-Nyt

MTG overtager reklamesalg for National Geographic kanaler

nat-geo-logo-2016MTG har netop indgået en aftale med Fox Networks Group Europa & Afrika (FNG) om at håndtere reklamesalget i Danmark og Sverige. Aftalen omhandler Fox og National Geographic i Sverige og National Geographic og Nat Geo People i Danmark.

”Vi ser frem til at kunne inkludere Fox Danmarks kanaler i MTG’s stærke portefølje af attraktive kommercielle tv-kanaler, der nu tæller 10 tv-kanaler. National Geographic og Nat Geo People er et perfekt match til vores kanal-portefølje med indhold af høj kvalitet og fokus på målgruppen med de 21-50 årige. Vi vil kunne tilbyde en højere reklamedækning, så alle vores kunder oplever en forbedret kampagne allerede fra nytåret. Derudover vækster vi vores samlede seerandel og dermed sikrer mere stabile kampagner for vores kunder”, siger Lars Mossing, VP Channels, MTG Danmark.

Også Fox Networks glæder sig over den nye fælles aftale, som vil styrke begge parters forretning:

”Det glæder os at have indgået en aftale med MTG om at håndtere reklamesalget af vores to stærke kanaler i Danmark. MTG har en gedigen erfaring og samtidig en stærk position i markedet, så vi er overbeviste om, at de vil bane vejen for yderligere vækst for begge forretninger, som i sidste ende vil komme annoncørerne til gode”, siger Theis Heitmann, Country Manager, Fox Networks Group Danmark.

Fox har i dag ca. 1,1 procent af seerandelene blandt de 21-50 årige, hvilket gør, at MTG øger seerandelene med ca. 5 procent. Samtidig giver det annoncørerne et bedre reklameprodukt i form af en øget reklamedækning.

Kilde: Nat Geo DK

I samme kategori

Back to top button