Branche-Nyt

MTG og Disney Nordic forstærker samarbejdet

Det allerede tætte samarbejde mellem MTG og Disney Nordic bliver nu forstærket yderligere. Partnerne har netop indgået en aftale, der betyder, at MTG fremover i både Danmark, Norge og Sverige skal drive al reklamesalg på Disneys populære tv-kanaler; Disney Channel, Disney Jr. og Disney XD.

Det er 15 år siden, at MTG som det første mediehus dirigerede tv-kanalen Disney Channel videre til et skandinavisk publikum, og nu tilføjes en ny dimension til det gennem mange år velfungerende samspil mellem MTG og Disney Nordic.

MTG skal fremover stå for al reklamesalg på en række særdeles populære Disney-kanaler i Skandinavien. Samarbejdet omfatter foruden reklamesalg på tv-kanalerne endvidere reklamesalg på Disney Nordics digitale produkter. Aftalen træder i kraft allerede 1. april 2018.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Disney har i Skandinavien fem populære kanaler, som henvender sig til målgruppen 4-14-årige – de lokale versioner af Disney Channel i Danmark, Sverige og Norge samt de nordiske tv-kanaler Disney Jr. og Disney XD.

Aftalen betyder, at MTG styrker sin seerandel i det såkaldte børne- og ungdomssegment. Det giver MTG’s kunder et endnu bedre reklameprodukt i form af større leveringssikkerhed og øget reklamedækning.

Det nye samarbejdet vil bidrage til at cementere MTG’s position som det stærkeste kommercielle mediehus inden for marketing rettet mod børnemålgrupper. Salget varetages af MTG Danmark.

”Vi ser frem til at kunne inkludere det stærke brand Disneys fem ikoniske kanaler i MTG’s attraktive portefølje af kommercielle tv-kanaler, der nu i alt tæller 10 børnekanaler og en række digitale platforme. Disneys kanaler er et godt match til vores øvrige kanaler rettet mod børn og unge. Det betyder, at vi fremadrettet kan sikre markant styrkede kampagner målt på reklamedækning og leveringssikkerhed, som kan bookes enkelt og effektivt på op til 10 kanaler hos MTG.”, siger Lars Mossing, VP Channels, MTG Danmark.

Disney Nordic og MTG er allerede i dag tætte partnere på tværs af markeder og kanaler. MTG køber hos Disney Nordic indhold til selskabets tv- og filmkanaler og til streamingtjenesten Viaplay, ligesom MTG allerede distribuerer Disneys tv-kanaler.

Også Disney Nordic glæder sig over den nye fælles aftale, som vil styrke begge parters forretning fra 1. april:

“Vi glæder os meget til samarbejdet med MTG. Det vil være en stor fordel for Disneys kunder og partnere at vores medieplatforme integreres med MTG’s eksisterende porteføjle – både når det gælder gennemslagskraft i målgrupperne og adgang til større dedikerade teams samt ekspertise inden for primært digitalt salg. Vi ser også frem til, sammen med MTG, at arbejde på at udvikle nye reklameprodukter, både inden for flow-tv og det digitale område”, siger Casper Bjørner, Country Manager, The Walt Disney Company Nordic.

Kilde: MTG presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button