Branche-Nyt

MTG og Discovery indgår et nyt annoncesamarbejde

Big Double 1Landets annoncører får nu en helt ny, attraktiv mulighed, når de ønsker at nå den købestærke 21-50-årige målgruppe. MTG og Discovery Networks introducerer nemlig et helt nyt fælles produkt rettet mod tv-annoncørerne, som kan sikre annoncørerne en øget effekt af deres mediainvestering. Navnet er Big Double, og med produktet får annoncører mulighed for øget dækning ved annoncering på selskabernes tilsammen seks største kanaler: TV3, TV3+, TV3Puls, Kanal 4, Kanal 5 og 6’eren.

Samarbejdet mellem MTG og Discovery tilvejebringer et helt nyt produkt, som er markedets stærkeste for annoncører, som ønsker at ramme den kommercielt attraktive målgruppe, nemlig de 21-50-årige. Produktet muliggør for første gang såkaldt roadblocking på tværs af MTGs og Discoverys seks største kanaler. Med roadblocking kan annoncører købe reklametid på samme tidspunkt på tværs af de seks omfattede tv-kanaler. Det giver mulighed for en meget høj dækning i den kommercielle målgruppe inden for meget kort tid.

Big Double lanceres i den eftertragtede P21-50 målgruppe. Når denne målgruppe er interessant, skyldes det, at den har en markant højere husstandsindkomst set i forhold til danske husstande generelt. Samtidig er den kommercielle målgruppes forbrug markant højere i en lang række forbrugskategorier end den øvrige befolknings tilsvarende forbrug.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Både MTG Danmark og Discovery Networks glæder sig over at have fået det nytænkende samarbejde i hus:

”Dette samarbejde mellem os og Discovery Networks er opstået af ønsket om at skabe det stærkeste produkt i markedet for annoncørerne. Hos MTG ligger det dybt i vores DNA konstant at udfordre markedet og være på forkant med at introducere innovative produkter. Derfor er vi særligt glade for nu at kunne præsentere Big Double, som er det stærkeste produkt i tv-markedet, hvis man vil ramme den attraktive målgruppe de 21-50-årige”, siger Lars Mossing, Vice President Channels, MTG Danmark.

”Big Double er et offensivt nybrud på det danske annoncemarked. Og derfor passer produktet også perfekt til vores mind-set og tilgang til tv-annoncering. Vi tror på at den i forvejen meget høje effekt af tv annoncering bliver styrket yderligere ved at tænke nye tv formater. Det forsøger vi løbende med afsæt i diverse sponsormuligheder, digitale formater og nu altså også Big Double-samarbejdet med MTG,” siger Kasper Kryger, Vice President Ad & Affiliate Sales, Discovery Networks Danmark.

Selskaberne åbner for booking af produktet den 28. marts på en særskilt online-platform ved navn bigdouble.dk til deres maj-bookinger 2017.

I samme kategori

Back to top button