Branche-NytStreamingnytNet-TV

More TV – Ny udfordrer på prisgunstige tv-pakker

More TV er ny på markedet for tv-udbydere og slår sig op på at danmarks billigste tv-pakke bestående af DR kanaler,TV 2 hovedkanalen og regioner samt en række nordiske kanaler.

Prisen for pakken, der leveres som streaming tv, er 49,- / måned, og der er kun den ene pakke at vælge imellem. More TV koster således det halve af Telia TV’s mindste pakke, der dog så også indeholder Kanal 5.

Lige nu sælger More TV kun deres tv-pakke sammen med en tv-boks (Mag410) der sælges for 649,-.  Denne boks indeholder også en mængde apps, også streaming apps, og spil. Så den kan benyttes, også selv om du stopper dit abonnement og skal ikke returneres.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Kan du vente til januar 2019, så er du dog ikke bundet til at skulle have en tv-boks med More TV. More TV vil her også tilbyde Web TV via app. Det er dog ikke på egenudviklet app. Istedet er det Ministra Player Appen, der fungerer på følgende platforme og enheder: Smart TV, Tablets og mobiler. (Android, IOS, APPLE TV).

Du downloader appen ‘Ministra Player’, og så har du adgang til alle programmerne. More TV anbefaler dog, at man tjekker, at man kan hente Ministra Player på sin enhed (Apples App Store, Googles Play butik), inden man bestiller. App’en koster et engangsbeløb på 99,-.

Kvalitetsmæssigt så angiver More TV at der streames i HD-kvalitet såfremt kanalen udbyder dette. Bitrate er over 10 Mb/s i højeste kvalitetslag.  Det er muligt at have op til 3 tv-bokse / Web TV licenser pr. husstand.

Du kan læse mere på moretv.dk

Tjek vores tv-pakke prisguide her, der allerede er opdateret med More TV

 


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button