Lyd produktnyt

MIIEGO Boom hovedtelefon – ny version har aktiv støjreduktion

De danske lydspecialister fra MIIEGO lancerer nu BOOM by MIIEGO ANC med aktiv støjreduktion. Med sine udskiftelige ørepuder kan den bruges både til sport, på rejsen, til afslapning eller på kontoret.

Dermed har den danske virksomhed har samlet alle funktioner i ét produkt, der er designet til alle former for behov, hvad enten det er træning, afslapning, rejser eller til brug på kontoret, og hovedtelefonerne gør hverdagen lettere med trådløs lyd, udskiftelige ørepuder og lang batterilevetid.

“Folk har ofte meget forskellige behov til deres hovedtelefoner, og vi vil gerne præsentere brugeren for et produkt, der kan det hele. BOOM by MIIEGO® ANC er med sin aktive støjreduktion et multifunktionsprodukt, der både kan bruges til sport, når man rejser, sidder i kontorlandskab og arbejder eller blot vil lytte til musik, lydbog eller podcast. Selvom lydkvaliteten naturligvis er meget vigtig, er det samtidig også blevet vigtigt for de fleste at kunne reducere udefrakommende støj, så derfor skulle BOOM naturligvis også have en ANC-funktion (Active Noise Cancellation),” siger MIIEGOS direktør og grundlægger, Christian Jeppesen om den danske hovedtelefonsproducent, der holder til i Padborg.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Danske MIIEGO blev grundlagt i 2010 og virksomheden, der i dag har base i Padborg, har siden 2013 været specialiserede inden for trådløse høretelefoner til sport. BOOM modellen har i 2019 vundet store internationale priser for deres design og funktionalitet; en ISPO-award for årets bedste sports- høretelefoner og en RedDot Design Award.

 

Tekniske specifikationer
·       Musiktid: 36 timer // 22 timer med ANC tændt
·       Indbygget mikrofon
·       IPX 5 – sved og vandafvisende
·       Bluetooth v5.0
·       Trådløs rækkevidde: Op til 10-15 meter
·       Batteriindikator på iPhones / iOS-enheder
·       Støjreduktion: Aktiv
·       Frekvens: 2.402-2.480GHz
·       Freq. response: 20Hz-20kHz.

Kilde: Miiego Presse

I samme kategori

Back to top button