TV-Nyt

Mick Øgendahl bliver vært på ZULU Comedy Galla

Fra 30. august til 9. september samler TV 2 ZULU nogle af landets sjoveste og skæveste personligheder og indtager landets to største byer, København og Aarhus, med et par afstikkere i Aalborg og Odense. Den ti dage lange festival sættes i gang med ‘ZULU Comedy Galla’ 30. august, som sendes på TV 2 ZULU og TV 2 PLAY 9. september.

Det er Mick Øgendahls første gang som vært på showet, der i år vises for tiende gang. Den nye vært er i fuld gang med forberedelserne og ser frem til opgaven.

– Jeg glæder mig faktisk til at arbejde sammen med en masse af mine kollegaer. Tit er det lidt ensomt at arbejde med comedy, men her skal der løftes i flok. Det bliver fedt at have den holdånd med sig i bagagen, siger Mick Øgendahl.

Seere og publikum kan se frem til et stjernespækket gallashow med sjove indslag fra hele den danske comedyscene. Mick Øgendahl, der i 2012 blev kåret til årets komiker, er selvsagt spændt og glæder sig til at være den, der uddeler priserne:

– Det er jo lidt et straffespark. Den skal gerne sidde inden for rammen. Selvfølgelig er man spændt. Men på den gode måde. Som vært er man jo ikke i spil til en pris – det er egentlig meget rart.

150 shows i København og Aarhus
I år kan ‘ZULU Comedy Festival’ præsentere 150 pivskarpe comedyshows i København og Aarhus. Christian Fuhlendorff har premiere på anden del af sit show ‘Går over i historien II’ på Folketeatret i København, og på Teater Play, København, kan man for første gang opleve showet ‘Uforberedt’, hvor Thomas Skov læser op fra et manuskript om kvinders sexliv – et manuskript, han får stukket i hånden for første gang.

Derudover er der smagsprøver på nogle af de comedyshows, som endnu ikke har set dagens lys, når Simon Talbot, Sanne Søndergaard, Elias Ehlers og mange flere tester deres materiale af på kommende shows. Tobias Dybvad optager under festivalen afsnit til sin kommende sæson af ‘Dybvaaaaad’, der kommer på TV 2 ZULU og TV 2 PLAY til efteråret.

Stærkt udenlandsk line-up
Festivalen repræsenterer et bredt udvalg af den danske comedyscene og indbefatter alt fra traditionelle open mics til legesyge formater som ‘Comedy in the Dark’ og ‘Det Dårlige Selskab’ på Comedy Zoo. Rundt om i byerne vises der impro-comedy i massevis, ligesom den indledende runde af DM i Standup skydes i gang.

‘ZULU Comedy Festival’ har i år et stærkt line-up af udenlandske komikere, hvor man bl.a. kan opleve Carl-Einar Hacke fra Sverige, Jamali Maddix og Russel Kane fra England og ikke mindst Judah Friedlander og Kevin Hart fra USA – sidstnævnte indtager scenen i Royal Arena 5. september 2018.

I samme kategori

Back to top button