YouSee

Apple TV og LG Smart TV app til YouSee’s tv-kunder

Stream din YouSee tv-pakke direkte fra Apple TV og snart på LG TV

Tv-boksen er for mange kunder en naturlig del af tv-pakken og giver bl.a. mulighed for at gemme favoritprogrammer i skyen. Der er dog også en del kunder, der hellere vil bruge f.eks. Apple TV til at streame deres underholdningspakke, og derfor har YouSee nu udviklet en app til Apple TV. Inden længe kommer der også en app til LG TV.

”Selvom vi streamer på livet løs, vil vi stadig gerne have den store skærmoplevelse, og vi kan se, at tv’et helt klart er den mest populære streaming-platform. Vores kunder skal kunne se tv, som det passer dem bedst, og vi har oplevet en høj efterspørgsel efter en app til Apple TV. Nu er vi klar til at lancere den efterspurgte app, som bliver tilgængelig for alle vores kunder i næste uge, og senere i september lancerer vi også en app til LG,” siger Jacob Mortensen og tilføjer, at kunderne samtidig får mulighed for selv at bestemme, om de vil have den fulde tv-oplevelse via tv-boksen eller den virtuelle oplevelse via apps.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Mulighed for at optage tv i skyen, ligesom kendes fra YouSee’s nyeste tv-boks er ikke med i første omgang.

Flere streamingtjenester på vej

Tv og streaming smelter sammen i YouSee’s Bland Selv-løsning, og det er nu, et halvt år efter lanceringen, muligt at vælge mellem otte forskellige streamingtjenester. Senere i år kommer der endnu mere indhold til Bland Selv-kunderne.

”Vores kunder skal have mulighed for at vælge mellem alle de streamingtjenester, der er på markedet, når de sammensætter deres egen unikke indholdspakke. Derfor er jeg glad for, at vi senere i år kan give dem adgang til både store danske film og populære udenlandske titler fra Nordisk Film samt streamingtjenesten Fox+, der har et stort katalog af de mest populære tv-serier,” siger Jacob Mortensen, direktør for YouSee.

YouSee vil dog ikke kun give tv-kunderne flere streamingtjenester at vælge i mellem. Det seneste år har YouSee lanceret unikt indhold i form af ChriChriTv og YouSee Comedy, som alle kunder har haft mulighed for at streame fra web, app eller tv-boks. Nu gør YouSee det endnu lettere for kunderne at få adgang til alt det unikke indhold, de får med i pakken, og lancerer i samarbejde med Fox en helt ny tv-kanal.

”Selvom vores kunder i stigende grad tager streaming til sig, ved vi, at mange fortsat sætter pris på at se med via traditionelt tv. Derfor lancerer vi i begyndelsen af det nye år en tv-kanal, der kan samle alt det unikke indhold, de får med som YouSee-kunder. Her kan vi vise alle vores danskproducerede programmer, bl.a. serien ´29´, som har fået rigtig gode anmeldelser, en perlerække af amerikanske seriehits samt alt det indhold vi køber ind fra udenlandske produktionsselskaber, f.eks. ’Suits’ og ’The Good Doctor’.”

Den nye tv-kanal får premiere i starten af det nye år – og indholdet vil selvfølgelig også være tilgængeligt på YouSee’s streamingtjeneste.

Kilde: YouSee presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button