Streamingnyt

Mere Lykkebugten på vej – Camilla Läckberg Viaplay serie får to sæsoner mere

Anden sæson af ’Lykkebugten’ sluttede tidligere i år, men seerne behøver ikke at fortvivle. Allerede til sommer starter indspilningerne nemlig til to nye sæsoner, der både rummer velkendte, men også helt nye ansigter. Ligesom i de tidligere sæsoner byder sæson tre og fire på både intriger, kærlighed og krimi.

Den moderne sæbeopera ’Lykkebugten’ er skabt af en af Sveriges førende krimi-dronninger Camilla Läckberg. ’Lykkebugten’ har haft stor succes på Viaplay, og det sidste afsnit af anden sæson sluttede tidligere på året. Og seerne kan godt begynde at glæde sig, for det er slet ikke slut med ’Lykkebugten’ endnu; der kommer nemlig to sæsoner mere, som allerede indspilles til sommer.

Ifølge Camilla Läckberg fortsætter dramatikken i den lille by Hammervik, men seerne kan også godt begynde at forberede sig på, at de nye sæsoner kommer til at indeholde en række overraskelser.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

”Jeg har aldrig oplevet så stor en respons som den, jeg har fået på ’Lykkebugten’. Stort set hver dag er der mennesker, der spørger, om der kommer nye sæsoner af serien. Derfor er jeg simpelthen så glad for at kunne fortælle, at der kommer ikke bare én, men to nye sæsoner på én gang. Og jeg kan garantere seerne, at intrigerne i de nye sæsoner vil være i samme høje tempo som tidligere, samtidig med at serien krydres med en mordsag”, fortæller Camilla Läckberg.

I hovedrollerne ses fortsat de svenske skuespillere Diana Örstand og Martin Stenmarck som Johanna og Danne. De to skuespillere vil spille sammen med en række velkendte ansigter fra de tidligere sæsoner, men også helt nye ansigter vil indfinde sig i de to nye sæsoner.

”Vi er utroligt glade og stolte over, hvilken succes ’Lykkebugten’ er blevet, og det var derfor ikke svært at træffe beslutningen om at lave to sæsoner mere. Det er meget glædeligt, at seerne, ligesom os, har længtes efter en moderne sæbeopera at kunne samles omkring, og vi er glade for, at så mange mennesker ønsker at se mere til intrigerne i Hammervik”, siger Filippa Wallestam, EVP og Chief Content Officer hos Nordic Entertainment Group.

Sæson tre og fire af ’Lykkebugten’ er skabt af Camilla Läckberg. Jenny Grewdahl er producent og serien produceres af Mastiff i samarbejde med Creative Society Productions. Som i de tidligere sæsoner er Lovisa Löwhagen og Jessika Jankert hovedforfattere på serien sammen med Camilla Läckberg. Produktionen distribueres af Eccho Rights.

Kilde: Viaplay presse

t?a=1648236828&as=1115883496&t=1&tk=0&i=1Annonce

I samme kategori

Back to top button