TV-Sport

Mere live-fodbold på TV MIDTVEST

TV MIDTVEST viser fire træningskampe med FC Midtjylland, så midt- og vestjyderne kan følge ulvene forud for en vigtig forårssæson for klubben. Det følger op på sidste år, hvor TV MIDTVEST endte med at være den station der kunne vise Champions League kval kampen mellem FC Midtjylland og portugisiske S.L. Benfica.

De fire træningskampe bliver en ganske gratis fornøjelse for alle, der vil se med – uanset om man streamer i TV MIDTVESTs app, TV MIDTVEST Play, kigger med på tvmidtvest.dk eller ser det direkte i sit TV.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Før, under og efter kampstart får seerne i øvrigt tilbuddet om at se interviews med spillere, trænere og andre i studiet, når vært Dan Hirsch Sørensen sammen med forskellige medkommentatorer styrer slagets gang.

– Vi ser en stor kontaktflade mellem vores region og TV MIDTVEST’s sendeområde. På vores egne platforme har vi i forvejen godt fat i de yngre segmenter, mens TV MIDTVEST når ud til et bredere publikum. Med denne aftale når vi både bedre og bredere ud og skaber et gratis tilbud til gavn for alle med interesse for FC Midtjylland , siger Mads Hviid Jakobsen, som er kommunikationschef hos FC Midtjylland.

– Vi laver indhold til midt- og vestjyderne lige netop der, hvor de er. Det er her en utrolig spændende mulighed for os. Vi ved, at der er stor interesse for de tre superligahold i vores sendeområde, og derfor søger vi hele tiden nye baner at spille på i forhold til, at give vores brugere en bred pallette af oplevelser. Det her kunne muligvis blive starten på flere af den her type partnerskaber, siger TV MIDTVEST’s direktør, Lone Sunesen.

Her er kampene

  • 21. januar kl 13:30: St. Pauli – FC Midtjylland (optakt i studiet fra kl. 13)
  • 27. januar kl 13:00: FC Midtjylland – OB
  • 6. februar kl 18:00: Ulsan Huyndai – FC Midtjylland
  • 10. februar kl 18:00: FC Midtjylland – Elfsborg

Alle fire testkampe bliver afgørende forberedelser for FC Midtjylland inden klubbens vigtige Europa League kamp 16. februar mod portugisiske Sporting Lissabon.

I samme kategori

Back to top button