Streamingnyt

Mere dansk børneindhold på TV 2 PLAY – Nordisk Film og TV 2 i nyt samarbejde

TV 2 skruer nu markant op for sit tilbud til børn og deres forældre, når Nordisk Films børneunivers Oiii fra 1. december rykker ind på TV 2 PLAY. Oiii er et univers, hvor forældre trygt kan lade deres børn boltre sig med genkendelige hverdagstemaer og programmer, der underholder og inspirerer danske børn.

Oiii er original dansk kvalitetsunderholdning kombineret med det bedste fra hele Norden – herunder norskproduceret børne-tv med dansk tale – samt håndplukket internationalt indhold.

– TV 2 PLAY er hoveddøren til alt kvalitetsindholdet fra TV 2s kanaler og samarbejdspartnere, og vi ønsker en meget bred hoveddør til TV 2-universet. TV 2 PLAY skal være endnu mere for børn og børnefamilier, og med vores nye Oiii-partnerskab med Nordisk Film styrker vi TV 2s tilbud til børnefamilierne og skaber et lokalt univers på streaming, som afspejler det liv, børn i Danmark og Norden lever og kender, siger TV 2s programdirektør, Lotte Lindegaard.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Sune Roland, der er indholdschef for TV 2 PLAY, siger:

– Det danske streamingmarked er i rivende udvikling og har i de senere år bevæget sig fra at være en legeplads for de digitalt mest nysgerrige til at blive omfavnet af den brede seerskare. TV 2 PLAY er i fuld gang med at udvide sit indholdsfokus og være en tjeneste for alle, samtidig med at TV 2 PLAY har fokus på den enkelte danskers behov.

Hos TV 2 PLAY vil børneprogrammerne fra Oiii-partnerskabet være en del af TV 2s samlede børnekatalog, hvor børn og voksne kan håndplukke deres favoritserier og -film. Herudover vil Oiii-programmerne – efter samme model som PLAYs comedy-kanal ­– indgå i en ny og selvstændig digital kanal på TV 2s streamingtjeneste. En børnekanal på TV 2 PLAY, som forældrene kan tænde i sikker forvisning om, at børnene her vil være i et trygt og sikkert seerunivers.

Nye, originale danske børneprogramserier
Oiii er målrettet børn i aldersgruppen 3-11 år og består samlet set af mere end 350 timers udvalgt børneindhold – fiktionsserier, animation, film og faktaserier.

Hvert år publiceres seks nye, originale danske børneprogramserier – de såkaldte Oiii’riginals – der produceres af Drive Studios og Nordisk Film. Når Oiii lanceres 1. december, er det blandt andet med den nye flagskibs-fiktionsserie ’Bertil og Bæltetasken’, der er produceret med støtte fra Public Service Puljen.

Andre Oiii’riginals at se frem til er ’Oiii’gården’, der følger tre søskendes liv på en økologisk bondegård, ’Jul i Historiehulen’, hvor et juleeventyr på bedste slow-tv-facon læses højt med et nyt afsnit hver dag i december, og ’Mit nye værelse’, hvor børn bliver nomineret til at få et nyt værelse og får det.

Derudover består Oiii af Nordisk Films katalog af kendte animationstitler til de mindste som f.eks. ’Masha og bjørnen’, ’Barbapapa’ og ’Byggemand Bob’, serier til større børn samt en lang række kendte børne- og familiefilm fra Nordisk Films katalog.


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button