TV-Sport

Mere boksning på dansk tv – SPORT LIVE og DaBU i ny aftale

Tv-kanalen SPORT LIVE er blevet enig med Danmarks Bokse-Union (DaBU) om dækning af tre vigtige boksebegivenheder i løbet af 2022. Aftalen omfatter DM og to landskampe.

Når danmarksmesterskaberne i boksning for seniorer afvikles i Vejle til efteråret, vil over en halv million husstande kunne følge nogle af finalekampene på SPORT LIVE. Kanalen sender nemlig en række af de afgørende kampe på stævnets sidste dag, søndag d. 20. november.

Derudover byder SPORT LIVE på to bokselandskampe med Danmark. Datoerne for disse landskampe er ikke fastlagt endnu, men de ventes at finde sted i efteråret eller vinteren.

DaBU var et af de første danske forbund, som SPORT LIVE indgik tv-aftale med, da kanalen blev lanceret. Siden da har parterne samarbejdet flere gange om bl.a. DM og landskampe – senest den dobbelte landskamp i december mellem Danmark, Belgien og Bulgarien.

Flemming Kjellerup, direktør i F3 Media Group, der står bag SPORT LIVE, siger:

– DaBU har taget udfordringen op, og forbundet har hver gang arbejdet utrolig hårdt på at skabe begivenheder af høj kvalitet. Det var også tilfældet under coronaen, hvor det var under vanskelige vilkår. Derfor er vi glade for at fortsætte og udvide samarbejdet.

Hos Danmarks Bokse-Union er der også stor tilfredshed med tv-aftalen:

– I DaBU ser vi frem til at kunne give alle bokseinteresserede muligheden for at se live boksning, når Danmarks bedste boksere er i aktion, både ved hjemlige landskampe og ved finalekampene, når de danske mesterskaber afgøres. Vi er tilfredse med at samarbejde med SPORT LIVE, som altid leverer høj kvalitet, og vi glædes derfor over, at samarbejdet fortsætter i 2022, siger Lars Kristensen, event-koordinator i Danmarks Bokse-Union.

Kilde: Sport Live presse

I samme kategori

Back to top button