TV-NytNyheder

Mens vi venter på tredje sæson af Familien Löwander – læs nyt om den nye sæson her

Tredje og sidste sæson af den svenske serie Familien Löwander kommer på svensk tv til efteråret her i 2019. Svenske SVT, som sender serien, har frigivet et nyt billede for den kommende sæson, som du kan se ovenfor.

I den tredje sæson af Familien Löwander, der udspiller sig fra 1968 til 1971, får Maggans søn Uno og Ninas datter Christina en større rolle.

Det svenske medie Expressen har netop løftet sløret for mere om den tredje sæson. Hvis du ikke vil vide mere om den nye sæson, så skal du stoppe med at læse her…

Annonce - artiklen forsætter nedenunder
Familien Lowander s3 billede
Billede fra sæson 3 af Familien Löwander Foto: SVT

Ninas datter Christina er flyttet fra Skåne till Stockholm for at bo med sin mor (Nina). Sammen vil de åbne en natklub i det gamle DK Club. Christina beskrives som sin mor op af dage og har en sikker følelse af, hvad der skal til for at lokke det unge publikum til. Præcis som Nina vil hun gå sine egne veje.

”Maggans” søn Uno studerer sociologi på universitet og omgås der med et gruppe venstre studerende. Uno og Christina har ikke set hinanden siden de var børn, men bliver venner, da de støder på hinanden i studenterforeningen, som Christina besøger for at uddele invitationer til natklubens åbning. Det er her Christina bliver præsenteret for Uno’s venner, som indeholder en ny rolleperson ved navn John, som spilles af Morten Vann Simonsen.

Denne John er beskrevet som “den venstreorienterede karismatiske leder for gruppen” og en person, der hurtigt bliver interesseret i Christina.

Centralt for handlingen i sæson 3 er også Mirko Kostelic, karakteren som Nemanja Stojanovi? spiller og som blev præsenteret i slutningen af anden sæsonfinale i serien. Det bekræftes også, at Rasmus Troedssons rollekarakter “Bellan” Roos bliver endnu vigtigere for historien i den tredje sæson.

Selv om sæson 3 bliver seriens sidste sæson, så kommer der faktisk lidt mere i 2020. Der indspilles nemlig 4 afsnit, der går tilbage i tiden og fokuserer på begivenheder mellem første og anden sæson, som vi ikke tidligere har fået at se. Disse fire afsnit vises på svensk tv i julen 2020.

Vi må vente at se, hvornår DR programsætter den nye sæson. Forhåbentligt ikke for lang tid efter svensk tv sender den, ellers kan den jo også ses der med danske undertekster hos flere danske tv-udbydere.

Kilde: expressen.se

I samme kategori

Back to top button