Branche-NytRadio og Podcast Nyt

Mediano og TV 2 Play i fodbold partnerskab

Fra sommeren 2024 er Superligaen tilbage på TV 2 som et led i den nye medieaftale, hvor TV 2 og Viaplay har erhvervet rettighederne til de seks kampe i hver runde.  Og TV 2 Play bliver fra næste sommer en af podcast virksomheden Medianos store partnere på Superligaen.

Men inden da indleder Mediano og TV 2 Play allerede nu et stort samarbejde. TV 2 Play bliver partner på Mediano’s udsendelser om det danske landshold, om Serie A og La Liga samt om kampene i Europa League og Conference League – og så altså Superligaen fra næste sommer.

Her er hvad samarbejdet omhandler:

Annonce - artiklen forsætter nedenunder
  • Optakt og analyse af landsholdets kampe frem mod EM 2024

  • Optakt og analyse af kampene i Europa og Conference League

  • Månedsmagasinerne om La Liga og Serie A

  • Mediano Superliga – hver mandag fra sommeren 2024

  • Superliga Preview – hver onsdag fra sommeren 2024

Samarbejdet er stadig så nyt, at vi ikke tør sige, hvilke elementer, vi vil teste af i vores udsendelser, men det har altid været oplagt at kigge frem mod de store kampe og behandle de store ligaer. Men mon ikke vi kan finde nogle helt særlige elementer, når vi skal lave preview til f.eks. El Clasico i La Liga eller gøre noget specielt, når Liverpool, Ajax, Roma eller Rangers er i kamp i Europa League. Bare som eksempler, lyder det fra Mediano-ejer Peter Brüchmann.

Og han fortsætter:

Til lyttere, der måtte frygte, at Medianos udsendelser bliver fyldt med reklamer, kan jeg berolige. Vi tilstræber at gøre det så eksklusivt som muligt for vores partnere. Vi ønsker ikke radioreklamer og lange blokke med det kommercielle. Lytterne kommer for at høre indhold om fodbold, og vores opgave er så at skabe en relation mellem lytterne og vores partnere, så integrationerne er relevante i samtalen. Og har TV 2 Play store nyheder, kan vi selvfølgelig også fortælle om det, som vi gør med alle vores partnere, når noget er vigtigt for dem.

Kilde: mediano.nu

t?a=1703948669&as=1115883496&t=1&tk=1&i=1
Annonce

I samme kategori

Back to top button