TV-NytStreamingnyt

Mayweather – McGregor – Sådan ser du kampen på TV og Streaming

mayweather McGregor. TV streamingMTG har sikret sig de eksklusive medierettigheder til at vise det gigantiske boksebrag den 26. august mellem de to største superstjerner indenfor henholdsvis boksning og MMA, Floyd Mayweather Jr. og Conor McGregor. Det betyder at kampen kan købes som per-per-view af Viasats parabolkunder, og dermed kan danske fans følge hvert et slag live fra den mest omtalte boksekamp i historien.

Gallaen starter klokken 03.00 mens fighten mellem Mayweather og McGregor forventes at starte senere hen på søndag morgen

Med en utrolig professionel rekord på 49-0 (26 KO), anses Mayweather (40) – uden sammenligning – som den mest succesfulde bokser gennem tiden, og nu vender han tilbage til ringen efter to år på pension. McGregor (29) er den regerende UFC Lightweight Champion og tidligere UFC fjervægtsmester, og den aggressive irer har et brutalt omdømme som værende sportens mest intense og hårdtslående kæmper gennem tiden.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Las Vegas er på den anden ende, hvor kampen finder sted i den udsolgte T-Mobile Arena den 26. august. Priserne på byens hotelværelser er skudt eksplosivt i vejret, og ringside billetter går for den svimlende sum af 83.000 USD. Det forventes at kampen overgår ‘Fight of the Century’ mellem Mayweather og Manny Pacquiao i maj 2015 – og at det dermed bliver verdens mest indtjenende pay-per-view boksekamp nogensinde.

Peter Nørrelund, MTG EVP og CEO for MTG Sport:
– Dette er uden tvivl det største boksebrag i historien – Mayweather mod McGregor, boksning mod MMA, præcision mod power. Vi kan ikke vente med at vise én så gigantisk kamp på Viaplay og hos Viasat. Det er en kamp, som har massiv appel til alle sportsfans, og som forventes at blive den største per-per-view kamp i Norden nogensinde.

Kristian Hysén, sportschef hos IMG Media, der repræsenterer og distribuerer rettighederne globalt:
– Mayweather mod McGregor-kampen er en episk sportsbegivenhed, som vi er glade for at arbejde tæt sammen med MTG om i Norden. Med MTG’s store og succesfulde erfaring inden for pay-per-view er det et perfekt match for denne store kamp.

Mayweather – McGregor Pris, kanaler og streaming

Boksebraget, som er en pay-per-view-kamp, kommer til at koste 499 DKK i Danmark. Kampen kan købes via Viaplay, af Viasats parabolkunder eller via Stofa. Det forventes at salget kommer til at eksplodere, og alene i USA regner man med, at der vil bliver solgt flere millioner HD pay-per-views til 100 USD stykket.

MTG’s dedikerede fighting-streamingservice, Viaplay Fighting, tilbyder de allerbedste pay-per-view-kampe sammen med alle UFC’s fightig events og verdensklasse-boksning, såsom Nordic Fight Night. I marts 2017 lancerede MTG World Boxing Super Series, en revolutionerende bokseturnering for de bedste Cruiserweight og Super Middleweight boksere – kampene herfra vil også blive tilgængelige på MTGs platforme.

Kilde: Viasat/Viaplay presse

I samme kategori

Back to top button