Branche-NytStofa

Massiv kundetilgang giver Stofa rekordår

feature_stofaStofa er blot halvandet år inde i den nye strategi 2014 – men allerede ved udgangen af 2012 kan Danmarks næststørste kabel-tv-selskab konstatere, at strategien om at gøre det nemmere at være Stofavælger virker.

30.000 nye bredbåndskunder valgte Stofa sidste år, og medregnet købet af Canal Digital Kabel er hele 50.000 nye bredbåndskunder kommet til i løbet af strategiperioden. Samtidig er der sket stor vækst på kunder med interaktivt Stofa SmartTv. Det har haft afgørende betydning for det gode resultat:

–          Vi har jagtet og jager i stigende grad stadig bedre og flere kundeoplevelser, så det glæder os, at kunderne kvitterer ved at vælge os som leverandør af flere og flere ydelser, siger Stofas administrerende direktør, Klaus Høeg-Hagensen.

Stofas omsætning i 2012 blev på 1344 MDKK. Det er en stigning på 20 procent i forhold til 2011. EBITDA for året lyder på 256 MDKK. Det er en vækst på cirka 29 procent i forhold til året før. Der er samtidig holdt et højt investeringsniveau, og den stigende indtjening gør, at dette niveau kan fastholdes i de kommende år.

–          Vi er glade for vores bedste år nogensinde – men endnu ikke tilfredse. Vores kunder kan fortsat forvente forbedringer i både produkter og services, siger Klaus Høeg-Hagensen. Han sigter mod indtjening på den gode side af 300 MDKK og omsætning på 1500 MDKK i 2013.

Stofa har styrket sin kerneforretning markant – en forretning som ventes yderligere forstærket med salget til SE (Syd Energi).

De nye ejere vil med sikkerhed hjælpe os til at blive større og stærkere. Vi skal vokse voldsomt de kommende år, hvis vi skal have styrke til at blive en reel udfordrer til YouSee, siger Klaus Høeg-Hagensen.

Stofa regnskabstal

Kilde: Stofa

I samme kategori

Back to top button