TV-Nyt

Marts premiere på TV 2 til Fortitude serien med Sofie Gråbøl

Fortitude Sofie Gråbøl TV 2Mens nordmændene allerede har set første afsnit så har dansk TV 2 nu også sat dato på den nye britiske serie Fortitude.

TV 2 har sat premieren til 1. marts kl. 21:00.

Fortitude foregår i den fiktive by af samme navn på Svalbard. Men serien er dog optaget på Island og i Storbritannien.

Sofie Gråbøl spiller den fremtrædende rolle som borgmesteren Hildur Odegaard, der har planer om at ændre Fortitude fra at være en kold mineby til en luksus turistdestination. Andre hovedrolleindehavere er Michael Gambon (‘Harry Potter’), Christopher Eccleston (‘The Leftovers’, ‘Doctor Who’) og Oscar-nominerede Stanley Tucci (‘The Hunger Games’).

Damaserien Fortitude’ produceres af den britiske tv-kanal Sky Atlantic og Ud over danske Sofie Gråbøl er navne som Michael Gambon (‘Harry Potter’), Christopher Eccleston (‘The Leftovers, ‘Doctor Who’) og Oscarnominerede Stanley Tucci (‘The Hunger Games’) at finde blandt hovedrolleindehaverne i tv-serien, som er blevet beskrevet som en alternativ udgave af krimiserien Broadchurch.

Video Thumbnail
Fortitude Teaser Trailer – Coming To Sky Atlantic HD January 2015

Mens nordmændene allerede har set første afsnit så har dansk TV 2 nu også sat dato på den nye britiske serie Fortitude. TV 2 har sat premieren til 1. marts kl. 21:00. Fortitude foregår i den fiktive by af samme navn på Svalbard. Men serien er dog optaget på Island og i Storbritannien. Sofie Gråbøl s

Norske serienytt.no har anmeldt de første afsnit.

I samme kategori

Back to top button