TV-NytStreamingnyt

Mark O. Madsen dyster i MMA 9. Juni på PPV

Mark O. Madsen gjorde comeback i MMA tilbage i januar i år, hvor det blot tog ham 28 sekunder at gøre det af med Matthias Freyschuss ved MMA Galla i Nykøbing Falster. Inden da stiftede falstringen bekendtskab med sporten tilbage i 2013 og 2014, hvor han fik to kampe mod henholdsvis tyske Philipp Henze og engelske Chay Ingram, begge gik han fra som sejrsherre.

Mark O. Madsen kæmper sin næste MMA-kamp til Danish MMA Night i Brøndby Hallen den 9. Juni 2018. Kampen vil blive vist på Viaplay PPV.

Den danske bryder Mark O. Madsen har høstet masser af medaljer ved både VM og EM, og det lykkedes ham også at hente en flot sølvmedalje ved det seneste OL i Rio i 2016.

Danskere Mark O. Madsen satte rekord op mod OL i Rio de Janeiro i 2016, da han som den første bryder nogensinde kvalificerede sig til sit tredje OL i træk – med kvalifikationen til OL i 2020 ville han dermed stille op til sit fjerde OL, men sådan bliver det ikke. Mark O Madsen har nemlig besluttet sig for at stoppe bryderkarrieren til fordel for kampsportsdisciplinen MMA, hvor bl.a. megastjernen Conor McGregor, der sidste år mødte Floyd Mayweather i årets mest omtalte boksekamp, kæmper.

“Jeg har gennem længere tid gået med drømme og ambitioner om MMA. Det har vokset sig større og større, og her i livet er det jo sådan, at der er en udløbsdato på nogle ting, som man er nødt til at gøre, før det er for sent,” siger Mark O. Madsen og fortsætter:

“Jeg elsker kampsport, og MMA er den ultimative udfordring, fordi den rummer så mange forskellige elementer af kampsport. Samtidig vil jeg gerne udvikle mig som menneske, og det tror jeg, at man gør bedst, hvis man har modet til at træde ud af sin comfort zone. Siden, jeg var seks år, har jeg dyrket brydning og er gået efter at blive én af verdens bedste. Nu skal jeg ud på en ny rejse og opbygge viden og erfaring inden for MMA, og det er en super privilegeret mulighed for mig.”

I brydning har Mark O. Madsen været en del af verdenseliten i mange år, og med sin store drivkraft for hele tiden at blive bedre, lægger falstringen da heller ikke skjul på, at han i MMA vil gå efter de helt store kampe i UFC-regi.

“UFC er dér, hvor de bedste kæmper, og det er da afgjort et sted, hvor jeg gerne vil ind og konkurrere. Men min ambition er i første omgang at blive så god, som jeg kan med mit potentiale. Hvis jeg så bliver god nok, så skal de store kampe nok komme,” fortæller han.

STÆRKT TEAM BAG MADSEN

I jagten på at nå til tops i MMA har Mark O. Madsen allieret sig med én af de bedste MMA-kæmpere gennem tiderne Martin Kampmann, der selv har kæmpet i UFC.

Kampmann skal fungere som træner for Mark O. Madsen, og den tidligere UFC-kæmper spår den 177 centimeter høje og 77 kilo tunge bryder en stor fremtid i MMA.

“Jeg tænker helt sikkert, at Mark kommer til at gøre sig gældende i UFC – det er bare et spørgsmål om tid,” siger han og uddyber:

“Jeg glæder mig rigtig meget til projektet, og det er virkelig en fornøjelse at arbejde med en rigtig atlet, der arbejder så hårdt og målrettet.”

Udover træneren Martin Kampmann har Mark O Madsen allieret sig med lægen Ole Jakobsen, Idrætsfysiologen Richard Thomas, behandleren Hassan Torab og holdlederen Niels Caspersen, der har fulgt Mark, siden han kom på bryderlandsholdet som 14-årig. Sidst, men ikke mindst, er Maria O. Madsen på holdet. Hun har sagt sit job op for sammen med Mark at forfølge drømmen om at opnå de helt store kampe i UFC.

Kilde: Viaplay presse

I samme kategori

Back to top button